Ozgecan06 Bebişlerinizle ne gibi oyunlar yada aktivetiler yapıyorsunuz gün içinde ben kitap okuyorum,oyun halısında oynatıyorum,sohbet ediliyorum Başka yapabileceğim birseyler varmı
uykusuzMoMm Ozgecan06 bnm oglum 2 aylıkkn sürekli uyuyodu en fazla yarım saat uyanık kalıyordu altını degıs emzır sev öp gerı uyurdu ☹️ eşim boyleyms sureklı uyurmus kayınvaldm dıyor eve her gelen bu cocuk kesn hasta ne kdr uyuyor dermıs😅babasına cekmıs 4 bucuk aylık halen oyle uykuyu cok sevıyor uykusu gelıp uyumadıgı zaman cok hırcın aglıyor
Xyz1234 Ozgecan06 şarkı uyduruyorum arada dans ediyoruz ocü cee yapiyorum saclarimi saga sola sallıyorum hemen ustunde cok hoslaniyor farklı cisimler gösteriyorum
Olric11 Ozgecan06 ah gazdan sancıdan ne kitap okuyabiliyorum ne dans ne aktivite her günümüz huzursuz ağrılı geçiyor bugünde aşı olduk 😔
PumpkinSpice Ozgecan06 kitap okumak mı ??😂😂🤣 ay benim oğlum hep mız mız mızlardı 😅 evin içinde gezip eşyalara bakmak haricinde bi aktivitemiz yoktu 2 aylıkken 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Ozgecan06 Akcabeytas şekilden şekile giriyorum okurken sanırım ondan 🤣 birde o salıncağından sallanırken okuyorum anlıyormuş gibi bazen gülücükler saçıyor.Sizin bebişiniz oyuncak tutup kavrayabiliyormu
Ozgecan06 uykusuzMoMm bende uyutana kadar ne taklalar atıyorum uyumayan bebek çok zor benim eşimde hep uyurmuş ama ben uyumazmışım bana cekmiş bebekler en geç maksimum 1 buçuk saat sonra uykuya geçmesi gerekıyormuş yoksa çok aksileniyorlarmış bende 1 saat sonra uyutuyorum
Ozgecan06 Xyz1234 bende şarkılar,ninniler uydurup dans ediyorum arada aynaya bakıyoruz dikkatini çekiyor
PortakalliKahve Konuşuyorum sürekli, müzik dinliyoruz renkli eşyalar gösteriyorum ses çıkartıyorum kolunu kaldırıyor tutmaya çalışıyor ama yapamıyor henüz. Saçlarımı çekiyor bol bol. Yatmayı sevmiyor sürekli kucakta etrafı izliyor
Ozgecan06 PortakalliKahve benim ki yatınca oturunca kıyamet kopartıyor ya salıncağında sallanacak yada kucakta gezecek
AselMirammm Ozgecan06 Bizimde 2 aylık olmamıza 3 gün kaldı. Aşırı derecede kusmalar artttı her emzirmeden sonra illa kusuyor sizde böyle bi durum var mı acaba
Hsnalim AselMirammm fiskirir gibi mi emzirme sonrasi aglama eslik ediyorsa fiskirir gibiyse genelde refluden şüphelenilir emzirin dik tutun yarim saat en az
Basulpete Bol bol şarkılar söylüyorum. Zeka kartlarından aldım gösteriyorum bir de siyah beyaz kontrast renkli kitaplardan aldım onları öğretiyorum şekilleri gösterip. Kartlara dokunduruyorum. Henüz oyun halısına geçmedim. 4. Ayda düşünüyorum.
nazlieylul Basulpete olurmu iki aydan sonra oyun halısı asıl işlevinde kullanılır renkli ve sesli olması özellikle iki aylık bebek için en yararlı aktivitedir zeka gelişimine katkı sağlar tabi bu oyun halısının işlevine göre değişir
PumpkinSpice Ozgecan06 Tüh keşke tutsa, rahatlık oluyor çok. Ben kucağıma yatırıp bööyle sağa sola kocaman kocamam sallıyarak ağzına koyup tutuyorum. Etrafa odaklanmışken emmeye başlıyor. Bir tek öyle alıyor 🤷🏼♀️ Anlatabildim mi bilmiyorum ama bi öyle deneyin anladıysanız 😅 Farklı şekillerde verin yani dikkatini dağıtıp bakalım bir de