Stass Kızlar akşam 9 gibi takıyırum sabaha kadar uyanmasın diye açmıyorum ama her sabah bıktım artık cişi geçirmiş yanlardan bezi mi degişsem bilmiyorum siz Nası yapıysnz aynı sorunla karslasan var mı slepy alsam onda da aynı olur mu
Prenses_annesi22 Stass valla ne kullanıyorsunuz bılmıyorum ben prima care kullanıyorum 1 numara bantlarını belıne gore baglarsan sıkıntı olmuyor bıde ıcındekı lastıklerı ıyıce dısarı dogru kıvırman lazım kı ıcınde kalmasın sızdırmasın bn sorun yasamadım sdce cok kaka yapınca cıkyor dısarı 😁 oda bezde yer kalmıyor halıyle tasıyor dısarı ama skntım yok
AmazonMom Stass sleepy çok sızdırıyor hiç deneme gece boyunca 1 kere değiştirmek az değilmi çok fazl doluyordur belki 2 kere değiştir yada kasık kısmının kenarlıkları içeriye doğru kıvrılmışsa ona dikkat et öylede sızdırıyor dışa çevir 🙃
Emine071 Stass bende prima aktif bebek kullanıyorum 18 aylık bebeğim 6 numara aldığım bez sızdırdı öncekilerde sorun yaşamadım primaya bildirdim geri dönüş yaptılar hediye bez gönderdiler sende şikeyetini primaya bildir bence
Oozzee Prima Premium Care kullanıyorum, sık sık alt değiştiririm, ona rağmen neredeyse her kakasını sırtına taşırıyor🤦🏻♀️ Bunu yaşayan var mı?
Esradag Stass düne kadar primadaydım en iyisi sanırdım. Yok oyle bisey bizde de hep tasıyordu mınıes kilot bez 4numara aldım bantlama derdi de yok sımdılık memnunum ayrıca ıslak mendili de yumuşacık silince kızarmıyor kaka yoksa gece ben de degıstırmem