banuyusuff mustela biraz pahalı dalin alerji yaptı kullanıp memnun oldugunuz şampuan vücut nemlendiricisi varmı kızlar alerji yapmayan 😔
uykusuzMoMm banuyusuff unibaby onu kullanıyorm hem cok uygun hemde gayet guzel 🌺 dalini pek önermyrlar mustelada cok pahalı en iyisi unibaby
Toprak2509 banuyusuff uzun zamsn kullanıyorsunuz aslında dalin önerilmiyor. Mustela en iyisi. Minoris var bide doğal. Vucydu kuruyınca ben özel şampuana geçtim satıyorum isterseniz baya büyük
agacsizkoala Mustela sadece ilk doğduğu zaman aldım, sonra Sebamed kullandım oda güzeldi, ünibaby köpük şampuan var ondan da memnun kaldım
Annis-ogul Ben mustela kullanıyorum cok cok memnunum ama vücut losyonu olarak minidolin kullanıyorum onun şampuanı da cok iyi bi bakin isterseniz,
berkana banuyusuff içeriği tamamen doğal e bebeğin kendi markası babyme. Muhendisin ogluda instgramda oneriyo fiyatida 16 lira galiba. Kız erkek için ayrı ayrı var
Woody banuyusuff mustelaya pahalı olarak bakmayın. 9 aylık kızım yeni bitti daha. Nemlendiricisi de 6 ay gitti Alerjik bünyesi varsa iyi bir şet alın derim
Aybuke_ becamemom memnunmusunuz aceba kızımon sacının bir kismi cok katısıyo taramak zulum aceb iyi gelrmi yumusacok yapıyo sacları filan yazıyo
Damlakurutoprak banuyusuff biodermanın bebek şampuanı canım ben bebeğim doğmadan almıştım şuan 11 aylık hala bitmedi ben çok memnunum