Utkuu Ay aşısıyla birliktemi yaptırdnz yoksa ne zaman yaptırdnz acaba bana ebe getirin 2. Ay aşılarıyla yapalım dedi ama o zaman bir kola iki bacağa aşı yapılıyormuş bide o fazla geldi bana
Minikkelebegim Utkuu rota ağızdan veriliyor içiyor çocuk ebeniz öyle dediyse öyle yapın yada bir kaç gün sonra götürün çok farketmez herhalde bize de sonradan bilgi vermişti aşıdan sonra götürmüştük
CigdemAslan Utkuu Yanlış hatırlamıyorsam rotayı 3 ay sonuna kadar yaptırabiliyorsunuz.Agızdan damla damlatıyorlar.Ben ikinci dozuda yaptırdım bebeğime şükür hiç ateşi felanda olmadı.
Annesi_bebisi Utkuu 2-4-6 ay olarak yaptırdım bende sağlık ocağı Asısından sonra yapmıştı doktorumuz sanırım bizim ama herhangi bi yan etkisi yok beraber de yapılabilir
TugbaNil Utkuu ilk dozunun 12.haftaya kadar yapılması gerekiyor demişti doktorum. biz 3 ve 4.aylarda 2 dozunu yaptırdık
ErkekkAnnesii Utkuu ben 3 ve 5. Aylarda yaptırdım aşılar yok sadece rota aşısını yaptırdım zaten 2. Ay aşısı ağır özellikle verem aşısı ben 2 doz aldım o şekilde yaptırdım ağır gelmesin diye
Bal-Kaymak Utkuu bizim ilk doz 3.ayda ikinci doz 5.ayda yapıldı. Hastanede yaptırıyorum ben. 2 ay aşıları verem aşısı yüzünden çok geçti bizim ateş halsizlik ağlama çok oldu. Uyuyordu hep emmiyordu uykuda ağlıyordu sürekli. İyi life rotayı o zaman yapmamışız.