Benim 2bucuk aylikken sütüm kesilmisti damla bile gelmiyordu eds yontemiyle mama verdim akliniza gelebilcek herseyi denedim duzenli sagim da yaparak 4 aylikken sütüm geri geldi ondan sonra mamayi biraktim sadece geceleri veriyorum ama sütüm kesildiginde de geceleri biberon veriyordum eds zor oluyor diye suan 5ay 24 günlük halen gece mama almayi birakmadi emziriyorum sütüm de var biliyorum her cekiste yutkunuyo ama illa o mamayi icecek yoksa uykuya dönmüyor tekrar alışkanlık olmus bunu nasil biraktiririm bilgisi olan var mi gündüz emmekte hic bi problem yok zaten memeye cok düşkün bi bebek mesela aksam 11de uykuya geçti emerek uyudu karni tok yani 12de uyandi emzirdim yine ama uyumadi mama verdim hemen uyudu sonra 4te uyandi mama verdim sonra da 7bcuk ta uyandi emzirdim zaten gece boyunca memem doldu tas gibi oldu baya bi emdi belli yani sütüm de var ama yine uyuyamadi kalktim mama yaptim hemen uyudu nasil biraktircam gece emmesi daha onemli sütün yagli kısmı gece oluyor daha besleyici diyor doktor da ama bu sekilde de zaten karni doymadan emmeyi birakip ağlıyo mama bekledigi icin