Hilaalhepp 2aydır dogumdan beri makat çatlağı gitmeyen bir hastalık ile mücadele ediyorum deneyimlerinizi yasayanların çözümü nedir_ lütfen bilen yazsın_
Giizzeemm Hilaalhepp çatlak varmıydı bilmiyorum ama hemoroidim var ben çözümü pamuğa kantoron yağı koyup oraya öyle beklettim bi kaç güne geçti ağrı sızı yok size de tavsiye ederim söylediklerim hep rahatladı belki sizde de işe yarar geçmiş olsun 😍🧡
Atamom16 Hilaalhepp zeytin yağıyla çözüm buldum hem sabahları aç karına içşyordum hemde tuvaleye girmeden sürüyordum 3 hafta çektim bende sınunda kurtuldum zeytin yağını deneyerek 🙏🏻
Hilaalhepp Atamom16 ben 2aydır neler yapmıyorum geçmiyor Salihakadin gittim doktora kremler de geçirmiyo beni
Gulsah10 Hilaalhepp makat çatlağı değil de yırtılma söz konusuydu bende de doğumdan sonra oldu son 1.5 aydır adet kanaması gibi kanıyor yürüyemiyorum oturamıyorum kabızlık zaten geçmek bilmedi doktora gittim bağırsaktan tomografi çekikdim hiçbirşey çıkmadı şükür kabızlıktan dolayı zorlamadan yırtık olmuş buda basur memesini dışarı itmiş acı kanama bu yüzdenmiş şimdi ilaç verdi şurup kolay tuvalete çıkmak için bide sirkeli su iç günde 1 bardak dedi 2 haftadır çok rahatım 🙏 geçecek inanıyorum sirkeli suyu deneyin lütfen
Hilaalhepp Gulsah10 sizin anal fistür olmuş sanırım benden kan gelmiyo da her tuvalette cam gibi çıkıyor çok Agrım oluyor lifli besleniyorum ama ilk başı yine sert çıkıyor bende de yırtık var kabızlıktan kaymaklı oldu 2aydır böyleyim.( Sirkeli su ne işe yarıyor
Gulsah10 Hilaalhepp tuvalete rahat çıkartıyor bağırsak temizliği gibi yani tuvalete çıkmakta zorluk çekmiyosunız sirkeli suyla düzenli kullanımda ilaca bile gerek duyulmuyor
Snfk Hilaalhepp çatlak mıdır bilmem doktora da gitmedim. Ama hemoroid olduğunu düşünüyorum krem sürüyorum hiç bana mısın demiyor. Üstelik sezaryen doğum yaptım. Resmen şarkı sözü gibiyim; “acıyor, acıyor, acıyor… her yolu denedim bitmiyor.” 😂
papatyasevdalisiii Hilaalhepp aaaa pardon ben bebeğinizin sandım 😊 doktor yine önerir kerem bence ya biri bebek biri yetişkin sonuçta bende afedersiniz ama bağasur var ben kantoron yağı kullanıyorum acayip işe yarıyo
Efsane01 Hilaalhepp aynısını doğumdan sonra ben de yaşadım sizi çok iyi anlıyorum doktora gittim 2 tane krem verdi ve günde 15 dakika ılık suya otur sonra kurulan kremleri sür demişti 1 hafta bu şekilde devam ettim ve hemen geçti(bu arada kremler bi de hap sadece 5 gün demişti)size tavsiyem boşu boşuna acı çekmeyin bi doktora görünün inş şifa bulursunuz🙏
Kirpapatyasi1 Hilaalhepp Doktora gittim krem ve vermişti. Bi süre bulamadık kremi onsürede hep sıvı beslendim. Baharatlı,acı asla yemedim. Çok su içtim geçti şükür. Biz kremi bulduğumuzda da geçmişti ve kullanmadım. Allah şifa versin 🌸