HilalAksakal Kızlar benim bugün 40. ım çıkıyor iç ve dış dikişlerim vardı dış dikişlerim düştü içde ki dikişlerim iyileşmiş midir doktor bu konu hakkın da bişey demedi kontrole de gel demedi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
1PrensAnnesi HilalAksakal normal doğumsan bunu en iyi sen anlarsın cnm ağrılar varsa daha dikiş vardır😍 Sezaryen de iç baya geç iyikeşiyo 6ay süren bile oluyomuş
HilalAksakal Nekwa rahatım aslında ama bazen vajinam da bişey hissediyorum onun ne olduğunu anlamıyorum
Beyzaaslan HilalAksakal ayni sey bendede var ya... Benim sadece icerde dikis var doktorum bir hafta sonra kontrole gel dedi gittim cok iyi durumda falan dedi bi daha gel demedi bende merak ediyorum ne zaman tam olarak iyilesirki
Minikprenses kızlar alakasız ama ben karnımı sıkmadım 1 ay oldu doğum yapalı göbüş kalırmı ki biraz sertleşti göbeğim sankilim ayva göbek gibi dıuruyo 😢😢
Minikprenses HilalAksakal ayy napcaz çirkin çirkin kaldı valla pişmanım keske dişimi sıkaydım azcık 😕
qulistann HilalAksakal ya acaba dış dikislerinizde aciklik duruyor mu üst kisimda benim oyle duruyor normal midir ki 40 oldu benimde
HilalAksakal Beyzaaslan bende bilmiyorum işte kuzum iç dikişler ne zaman tam olarak iyileşir doktora giden yada bu konu hakkın da fikri olan yazsın diye açtım konuyu
Merylu Kızlar bende dogum yapalı 22 gün oldu içte ve dışta dikişim var kanamam azaldı ama degişik kokuyorum sürekli bezi mi değiştiriyorum ama tuaf bi koku var sizlerde de olmuş muydu
HilalAksakal Merylu Ayy hiç sorma o kokuyu 🙄 40 Çaka’na kadar iğrenk koktum insan içine çıkamıyordum kendim bile tiksiniyordum o kokudan
Kayram Kizlar 12gun oldu dogum yapali benim ic we disda dikisim war distan bir iki tane dustu ama icerden bir tutam ip asiliyor gibi gorebildigim kadariyla we yapiskan boyle sumuksu kanli akintim war karnimda cok agiriyor kontrolede gidemedim bi turlu firsatim olmadi kokuda cok bunlar nedendir acaba bilen war mi