Purely Kızlar selam yarın oğlumu hastaneye goturcem de rutin kontrol için kan alınmasını istiycem vitamin kan değerleri için oğlum 10aylik kanı nasıl alıyorlar acaba normal biz gibi dirsek içinden mi ilk defa alınacakta merak ettim
Toprakruzgar Purely dün alerji için aldılar bizden 5 aylık oğlum koldan aldılar ama damarlarını her hemşire bulanıyor koldan el üstündende alabiliyorlar
_tospikannesi Purely dün bizde bayadır doktora gitmemiştik tahliller yapıldı babasının kucagında babası tutarken dirrsek içinden aldılar canım baya hastaneyi inlettik 😊 endişe etme canım saglıkları için gerekli ☺️
Purely mervesoku bizde eşimle merak ettikte sağol canım yani oğlum dirsek içinden asla durmaz da gerçi el üzeride öyle napcaz bilmiyorum bakalım
KeremTalha_4153 Purely çok zor oluyor el üstü kol içi de biz ikisinide denedik. Ama oğlum kendini çok kastıgı için kan gelwmdi 3 defa damaryolu açıldı. Ama inşallah siz kolaylıkla halledersiniz
Purely Kızlar yardım eden herkese çok teşekkürler doktorun kongresi varmış randevu iptal oldu eşimde zaten yarında cuma sonra da yasak var haftaya gidicez inşallah yorun yapan herkese çok teşekkürler