maysa9720 Merhaba 1 yaş aşısını günü gelipte olamayan var mı acaba ? 1 yaşa gireli 11 gün oldu arayan soran olmayınca ben aradım ve şuan ellerinde aşı olmadığını söylediler 9. aydada aynısı olmuştu genel bir durum mu merak ettim 🤷♀️
KYAG2509 maysa9720 maaleseff🤦🏻♀️Nerdeyse 16 aylık olucaz daha suçiçeği aşısı olamadık gelmiyormuş çok sinir bozucu.Bana göre en önemli aşı🤷🏻♀️
elizinannesi-19 maysa9720 normalde 3 aşı vurulması gerekiyor ama suçiçeği aşısı ellerinde yokmuş 2 tane vuruldu. Size hiç mi vurulmadı?
Milamom maysa9720 özel hastanelerde yapıyo ücret ödemiyosunuz aşı için kızımın yumurta alerjisi var o yüzden hastanede yapılması gerekiyodu yaptırdık sadece su çiçeği aşısı olamadı covid aşılarına öncelik verilmiş bi kaç haftayı bulur gelmesi diyo sağlık ocağı
maysa9720 elizinannesi-19 geç oldu ama bugün anca vuruldu su çiçeği aşısı olamadık bizde 1 ay sonra gelir dendi
Balkizlarim maysa9720 genel bence çünkü şu çiçeği aşısını bekliyoruz hemsiremiz öyle dedi 2 hafta oldu ariycak bugün veya yarın 🌸