Annekus 1 yaşında bir bebştom var reglim zaten düzene girmemişti henüz ama bazı şüphelerim sonunda test yaptım 2 kere biri silik biri belirgin cıktı sanırım hamileyim istemediğim Bi gebelik 2. Bir bebek istemiyordum uyuyamıyorum
Ruveyda98 Annekus Veren Rabbimin vardır bir bildiği hayırlı olsun sağlıcakla gelsin üzülme anneler her zaman güçlüdür 1 e bakan 2ye de bakar 😍
Annekus Ruveyda98 yapabilir miyim acaba ilkinde herşeyiyle ben ilgilendim dogar dogmaz evde başbaşa kaldım kimseden yardım almadım eger ikinci olursa da abisinde ne yaptıysam yapmalıyım yardım almadan başarabilir miyim bilemiyorum ya evlat ayırırsam
Ruveyda98 Annekus aynı düşünceleri yaşıyoruz bebeğim 7 aylık rşim istiyor ama brn istemiyorum bebek büyütmekten değil aslında zor bir bebek değildi kızım bende yalnızdım yalnız büyüttüm ama eğer olursa ikisine yetebilecek miyim korkusu oluyor
Annekus Ruveyda98 cok karışık duygular icindeyim suan esim istiyordu ben vazgecirmiştim şimdi sevindi kız olur bna düşkün olur diye hayal bile kurdu. Ama benim içim içimi yiyor