Sevgilikizim 3 aylık kiizm var gün içerisinde 4 saat aglar nedensiz ne yaparsam susmaz başına gelen varmi bunun gibi bir durum
Kbrayaman Sevgilikizim nedeni vardır mutlaka benim oğlum da öyleydi ama ilk 3 ay kolik ve reflü olduğu için aralıksız ağlama krizlerimiz olduğunu öğrenmiştik
pikacuu Sevgilikizim Gazdan olabilir bnm oğlanda öyleydi cnm sağ sol değil de aşağı yukarı salla rahatlasın masaj yap ayakta gezdir vs
Kbrayaman Sevgilikizim aksine kusma olmadığı için ağlıyordu benim oğlum ağzına gelirmiş gibi bir his olur ya hep öyleydi ben örnek verdim tabi belki sadece sizi istediği için bile ağlıyor olabilir
Sevgilikizim Kalimbanne sormadık ama doktora gidecegiz birde benim kardeşim.ve yigenimde böyle idi hep böyle büyüdüler
Sevgilikizim pikacuu gazda sorun yaşamıyoruz çok şükür kendi kendie gaz cikiyor ah ah doktorumuz mesaj öğretti onu bile sevmiyor
Dilos01 Sevgilikizim ataktan dolayı cnm bizim bebek de öyle 3 aylık atağı geçiriyoruz şükür 2 günümüz kaldı bugün biraz daha iyiyiz interntten bi bak istersen atak hesaplama diye orda çıkıyor doğum tarihini yazıp
Sevgilikizim Dilos01 her ay mi atak var allahim bizlere sabir ver birde goź damlaları yokmu bitiyorum oturup bende ağlıyorum
Dilos01 Sevgilikizim evet cnm büyüme atağı maalesef var 🥺benimde hiç hoşuma gitmiyor çok ağlıyor cunku husursuz oluyorlar goz damlası niçin canım bizde kullanıyoruz ya çok çapaklanıyor sulanıyor doktor kanal tıkanmış dedi kullanıyoruz bakalım
Sevgilikizim Dilos01 oy canim benim cok geçmiş olsun gazlik bir sorun yaşamıyoruz cok şükür onu kendi kendine cikara biliyoruz zaten 2 ay ful gaz sorunu yaşadık allahim tüm annelere sabır versin coocuklarimizada sağlık
Dilos01 Sevgilikizim amin cnm amin Allah razı olsun bizimki de su bi kaç haftadır kendi kendine çıkarır oldu kakasini falan yapıyor en son fitil vermiştim hamdolsun insallah da kullanmayız bi daha kendi kendine yapmasını istiyorum cunku alışmasın diye
ZhraCelik Sevgilikizim açlıktan ağlıyor olabilir yada gaz sancısıdır kolikse yada günün belirli saatlerinde başlıyor
Sevgilikizim ZhraCelik aç degil takip ederim her zaman gaz promlemide yok günün belirli saatlerinde ağlar hep
ZhraCelik Sevgilikizim kolik bebekler günün belirli saatlerinde ağlar ama siz yine de bi doktora gösterin isterseniz