Seyma6 Kızlar bu aşıyı yaptırdıktan sonra herhangi bir yan etkiyle karşılaştınız mı bebekte huzursuzluk ateş vs gibi
Mavismila Seyma6 biz daha yaptırmadık ama araştırdım yan etki yapan çok kişi vardı daha önce biri post açmıştı
mirayilknurtolga Seyma6 sadece biraz fazla bağırsak hareketi olabilir demişti doktorumuz. Oldu, biraz fazla kaka yaptı 2 gün. Onun dışında bir yan etkisi olmadı çok şükür.
Esin3 Seyma6 1. Dozu yaptırdım herhangi bi sorunla karşılaşmadım 2. Dozu da cuma günü yaptıracağım bakalım inşallah yine sorun çıkmaz😊
Seyma6 Mavismila yaa bende yan etki yapmasından korkuyorum ailemin yanındayım burdayken yaptiriyim diye düşündüm evde tek zor olur huzursuz olursa aşıdan sonra
Seyma6 mirayilknurtolga oh çok şükür 😊 bana 17 sinde yapılacak dedi hemşire ama 17 si hafta sonuna denk geliyor 2 gün önce yaptırsam bi sıkıntı çıkar mı acaba
Seyma6 Esin3 bende 1. Dozu yaptıracağım insallah bizde de sorun çıkmaz ağızdan veriliyor değil mi aşı.
Mavismila Seyma6 bencede öyle yapın ya insanın ailesi gibisi var mı en azından biraz yardım ederler ağlarsa kafan rahatlar kendine gelirsin