Muratveannesi4734 Kizlar ya bende vajina mantarı oluştu yeni doğal yol ile gitmesini istyorum tavsiyeriniz varmı yada siz böyle bisy yaşadınız mı yaşarken nasıl geçti bilgilerinize ihtiyacım var
Mariposa Muratveannesi4734 doktorunuza görünün hassas bölgenin doğal yollusu olmaz olacaksa da doktorunuz kArar versin
Ata0905 Muratveannesi4734 doğal yolla geçmez maalesef kalıcı hale getirir aylarca kurtulamazsiniz. Fitil ağızdan hap ve krem kullanmalısınız eş zamanli eşiniz de kullanmalı. Islak kalmamali. Pamuklu çamaşır kullanmalısınız . Günlük pedler yasak . Duş yaparken kafadan akan şampuan ve sabun bile mantar yapar . Vagina bolgesi ph olarak farklıdır. Florası bozulduğu zaman kolay düzelmez.
Deryauras12 Muratveannesi4734 Travazol krem yada Donaxyl fitil doktorumun verdiği ilaçlar çok iyi geldi bana.Siz yinede araştırmadan danışmadan kullanmayınız.
Hirashra Deletedmom62626 genital cildiniz tahriş ve beyaz beyazmiydi bendede var yıllardır hap kullaniyorum ama geçmiyor malesef ama hic fitil vermediler
Muratveannesi4734 Ata0905 valla doktorum fitil de keremde verdi kremi kullanıyorum fitil olmuyor yaoamadim bir türlü
Ata0905 Muratveannesi4734 fitil kullanmazsanız içerden düzelmez maalesef. İşaret parmağınıza koyup yatar pozisyonda itebildiginiz kadar içeri iteceksiniz . Niye kullanamadiniz ?
Muratveannesi4734 Ata0905 dün bütün cesaretimi topladım ve başardım kız ne korkakmisim ya hiç korkulacak bisy yokmus ben çok korkutuyorum ya her konuda kendimi 🙄
Ata0905 Muratveannesi4734 maalesef hiç iyi bir şey değil kendiniz tecrübe etmeden bilmediğiniz biseyden korkmayın. Yani anne olmuş insanlarız onun yanında bunlar ne ki 🌸
ebrusmsk Muratveannesi4734 birinci tavsiyem sirke ve si karşımı. İkincisi de karbonat ve sıcak su karışımı. Hangisini denemek isterseniz size kalmış. Bende mantar sorununu hep yaşarım o kadar temizliğe dikkat etmeme rağmen. Ilac felan ya da krem geçirmiyor. Bende çözümü sirke ve karbonat da buldum