Derinkolgillerr Beş aylık bebeğim bugün aşırı derece de kusmaya başladı ne verirsem kusuyor öyle böyle değil ağız dolusu neden olur kızlar yarın hastaneye götüreceğiz yardımcı olur musunuz lütfen endişelenmeye başladım başına böyle bir şey gelen oldu mu 🙁
Merve2756 Derinkolgillerr ek gıda alıyorsa olabilir . Bugün değişik bişey verdinmi . Ben bı ara yumurta verdim oğluma 6 aylıktı hastanelik oldu .
tardis Derinkolgillerr benim de 5 aylık bebeğim. Dün mamaya geçtik bugün 3 kere kustu. Hep kusar zaten ama dolu dolu kustu ve çok kötü koktu 🤔🙄
Derinkolgillerr Elifhifa her iki şekil de oluyor emzirme sonrası gazını çıkarırken kesik kesik arkasından su gibi
Derinkolgillerr Merve2756 ek gıda yavaş yavaş almaya başladı bugün sadece yoğurt verdim ama bir haftadır hiç böyle bir şey olmuyordu bir yemek kaşığı verdim sadece yoğurdu
Elifhifa Derinkolgillerr midesini üşütmüş olabilir o zaman. Soğuk bişey yedirdiyseniz yada ayaklarını üşütmüştür. Benim kızımda biraz üşütse kusardı küçükken. Ekşi ekşi kokardı süt kesiği gibi olurdu kusmuğu
Aselhafsa61 Derinkolgillerr eger tekrar kusarsa yarını beklemeyin gidin gece daha sakin olur hastane araba varsa tabi
Merve2756 Derinkolgillerr üşütmüş falan olucak midesini . Veya yoğurt midesine soğuk gelmiştir veya sıcak gelmişte olabilir midesine oturmuştu olabilr kuzum bilemedim ki.
Mertim02 Enfeksiyon varsa eğer oda kusmaya sebep olabilir oğlum 1 buçuk aylıkken aynı şekilde ağız dolusu ve fışkırır şekilde kusuyordu hastaneye gortuduk tahlillerinde kanda ve idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı mutlaka hastaneye götürün