Hiramoms29 Hanımlar 3 aylık bebeğim birşeyleri falan tutmaya çalışırken elini ağzına götürürken hep sol elini kullanıyor, diğer elini hareket ettiriyor ama sanki sol daha aktif, acaba bu şekildemi oluyor sıraylamı tanıyor ellerini bi endişelenmedim değil🤔🙄
Timurcan Hiramoms29 bu benimde ilk zamanlar dikkatimi çekmişti şimdi 4 aylığız ikisini de kullanmaya başladı bir yerde okumuştum bebekler daha çok sol tarafa donermis sol eli kullanirmis ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum tabi ama şuan düzeldi bizde iki elini birden kullanıyor belki de artık daha iyi tanıyor
Fatma_nefes Hiramoms29 benim bebeğim de 4. Aya kadar hep sol elini kullandı benim de dikkatimi çekmişti ben solağım acaba o da mı solak olacak diye düşünmüştüm ama şu an ikisi de kullanıyor
eylulbebesi Hiramoms29 benimki hep sağ elini izliyor genelde sağı emiyor en çok sağı hareket ettiriyor ben de solda mı bi sorun var diye düşünmüştüm ama demek ki çoğu bebeğin tarafı varmış 🙂
Hiramoms29 Timurcan çok teşekkürler ya içim rahatladı biraz olsun, inşallah bizimde öyledir acaba diğer elinde kolunda bişeymi var diye düşünüyorum sürekli 😥
Timurcan Hiramoms29 rica ederim bende korkmuştum aynı senin gibi yeni yeni tanıyor ondandır zamanla geçer 😊