Sznasl Kızlar bebeğim 5 aylık şuan doktorumuz şuan sadece tadımlık meyvenin sularından tattırabilirsiniz dedi doyumluk olarak 6. Ayda vericekmişiz siz ilk bebişlerinize tadımlık hangi meyvelerin sularını verdiniz ?
Bigaboy Sznasl 💕 kalbe 💕 canım 😊😊😊 bende aynı durumdayım... İlk çeyrek elmanın yarısını rende yapıp suyunu verdim çok sevdi oğlum
Elisildam Sznasl ilk yoğurt verdim 3 gün. Sonra bal kabağı 3 gün sonra havuç 3 gün. daha sonra balkabağı,havuç,patates haşlayıp karıştırıp verdim. 🧡
Dorukcumunannesi Sznasl doyumluk olarak 6. Ayda derken? 6.aydada tadimlik veriliyor doyumluk cok sonra
Mom09 Sznasl size tavsiyem kesinlikle tadımlara meyvelerden değil ilk başta yoğurt sonra da sebzelerden devam edin sebzeler bittikten sonra meyvelere geçin yoksa meyvenin tadını alan bebeğiniz sebze daha tatsız olduğu için yemek istemeyebilir zorlanırsınız.
Cmremm Mom09 ben elmayla başladım sonra patates püresi verdim ama yedi kızım elma püresini sevmemişti yalnız suyunu bayıla bayıla içiyor
Cmremm Mom09 ben bazı sebeplerden dolayı 10-15 gün sadece elma suyu ve püresi verdim ama sadece suyunu içti. 3 gündür patates püresi veriyorum severek yiyor yarın havuca başlıycam umarım alerji yapmaz ve onuda severek yer