Mnkkus Gece uyurken emzirmek için kaldırıyor musunuz kızlar yoksa kendiliğinden uyanmasını bekliyorsunuz?
MevaNil Merhabalr bizde tam 1 ay 26 günlük olduk ağırlar gülücükler başladı ama gaz problemimiz Var sadece anne sütü alıyor fakat gazı olduğu için memede ağlıyor ve kısa süreli emiyor Keyfi yerindeyse bazen yarım saati buluyor benim Merak ettiğim acabalar gündüzleri kaç saatte biri emiyor bebişleriniz
Vesileee Bizde 2 aralık doğumluyuz 2 ay 13 günlüğüz sesleri ayırt ediyoruz uyku problemimiz var doyuyoruz ama kilo alamıyoruz aynaya bakmayı çok seviyoruz 😁😁
MevaNil Kturna üç saattir dmmedi mesela gündüz için uzun bir süre mi merak ediyorum emdiği zamanda kısa süreli Emir’in kilo alımı için ancak 21 inde gideriz kontörle o zaman öğrenirim
Adasmom Kturna kızım da 24 aralık doğumlu artık iletişim kurabiliyoruz beni görünce gülüyor agu gibi sesler çıkarmaya çalışıyor cingiraklarina tepki veriyor geceyle gündüzü ayırt edebiliyor 2750 gr doğdu 3850 gr su anda 56 cm boyunda 52 günlügüz ❣
Kturna Mnkkus alarm kur 5 saatte bir dene uyanır büyük ihtimalle ama gece uykusunu çok rahatsız etmeme taraftarıyım
Miraclemom Azizarifim dogduktan 7 gun sonra kesebılırsın canım ben kestım ☺️o da bı haftaya kadar etınden tırnak ayrılmıyormus
Chngrbykkya Kturna sirayla altini degistirip ustunu temizleyip besleyip gazini cikarip uyutursan uyuyor benim oglum ama bir tanesi eksikse uyumaz.ama hepsi vaktinde olacak yani uyku saati gecmeyecek veya gazi olmayacak