Kturna Aralık anneleri bebekleriniz nasıl neler yapıyor nasıl oyalıyorsunuz Biz 23 aralık dogumluyuz gülücüklerle cevap veriyor ses çıkartıyor odaklanıyor takip ediyor Odaları geziyoruz her şeyi tanıtıyorum anlatıyorum 22 sinde de aşımız var boy ve kiloyu da o zaman ögrenicez
Ayseesra Kturna 24 aralık da bizim doğum tarihimiz boynunu kaldırmaya çalışıyor ağrıtacak diye korkuyorum 🤭
Yagizmomms Kturna 4 Aralıkta doğdu oğlum. Dün kontrolümüz vardı 7 kilo 100 gram 60 cm olmuş. Agular , gülücükler, bizi takip etme başladı. Genelde bana daha çok tepki veriyor ama 😊 bidahaki ay oyun halısı almayı düşünüyorum nesneleri kavramaya başladı çünkü.
Eymenikooo Kturna 10 Aralık ta doğdu oğlum 2 aylık olduk bugün aşımızı yaptırdık çok huysuz..Çok zor bi bebek malesef 2 kişi battaniyede sallıyoruz uykuya dalınca ayağımıza alıyoruz ve uyanana kadar asla bırakamıyoruz..Uyku düzeni yok geceleri çok zorlanıyorum..Malesef yalnız bakamıyorum biraz annem biraz kayınvalidem gelicekler bana çünkü zaten ilk iki ayı sırayla onlarda geçirdik sünnet olduk vs..Oğlum artık etrafla daha ilgili gülücükler atıyor değişik sesler çıkarıyor çok hareketli sürekli konuşuyorum mutlu oluyor..Gazını daha rahat çıkarıyor eskiye nazaran..
Nurci Kturna 28 Aralık’ta doğdu oğlum gündüz uykuları azaldı gece düzene girmeye başladı gaz problemimiz var bitse rahat edicez farklı sesler çıkarmaya başladı kartlarla göz takibi yapıyorum ayrıca yatağına dönence aldım onu da çok güzel takip ediyor şimdi güldüğü günü görmeyi bekliyorum ☺️
Loyam 14 aralık da doğdu kızım bugün tam 2 aylık ellerini keşfetti sürekli ağzında garip garip sesler çıkarıyor 😅 göz temasi kurabiliyor, sesimizi taniyor artık yatirdigimda kalkmaya çalışıyor, gece uykuları daha bi düzenli olmaya başladı şu an gözlemlediğim bunlar,çeşit çeşit yalancı meme aldım hiçbirini tutmadı sallamadan uyumuyor beşiğini sallamaktan kollarim ağrıyor artık 😕
Nesime Loyam aynıyız canım bizde öle sallamadan uyumuyor gece uykuları artık düzene girdi şükür eller hep ağızda ağız suları dışarda 😁 sesler çıkarıyor gülüyor ne emzikler aldım emmedi ya alıştırcağım ama 3 aralık doğumluyuz bizde kalabalığı hiç sevmiypruz sakin olacak beyfendi 😍
Yasinuguriklima Nesime benim bebeğim de 3 aralıkta doğdu odaklanıyor etraf izliyor sesler çıkarıyor kucakta dolaşmayı seviyor sallamadan uyumuyor emzik tutuyor genelde 😌
Socialmom Bizde 16 Aralık doğumluyuz ellerimizi ağzımıza götürmeye başladık oyun halısını artık daha çok seviyor oyuncaklarla konuşmaya çalışıyorken sıkıntımız geceleri gözümüz kapalı ağlıyoruz yoksa hiçbir sıkıntımız yok anne agular havada uçuşuyor beni görünce özellikle anne diyo çok mutlu oluyorum rabbim herkese nasip etsin çok başka bir duygu bu
Bestenurasya 6 Aralık ❤️ tam 69 günlüğüz bol bol gülümsüyor sürekli ilgi istiyor. Kakayı yapmakta azıcık zorlanıyor 😥 gece uykumuz daha iyi gündüz uykusu en fazla toplasak 3 saatcik. Emme süresi eskiye göre birazcık kısaldı memeyi daha çabuk boşaltıyor.
Socialmom Azzz evet annene diyor agu diyor bebekle ne kadar çok konuşursan p kadar çabuk söyler çıkarabildiği kelimeleri tekrarlarsan o da söylemeye başlar
Eymenikooo Azzz Benim bebeğim de 2 aylık ve anne diyor kardeşim de 1 aylıkken anne demişti gayet normal yani ..
Kturna Ayseesra benimki de öyle ısrarla kaldırıyor ayağıyla kendini yukarı itmeye başladı birde 😂😂 Bu gün ilk defa yan tarafa döndü🥰
Yasemin03 3 Aralık doğumluyuz bizde bol bol gülücük saçıyoruz ellermizi yiyoruz salyalarımız akıyor anneyi takip ediyoruz kendimizi kaldırmaya çalısıyoruz sesler çıkarıyoruz gece artık daha fazla uyuyoruz gündüz daha kesik kesik gaz sancılarımız azaldı daha rahat gaz çıkarıyoruz 🥰💙
Ayperim 26 aralık doğumlu kızım:) haftaya kontrolümüz var mama ile beslenmeye devam:) daha çok ses çıkarır oldu bu ara bi de sebepsiz ağlamalarımız mevcut;( gündüz uykuya dalamama sorunu var bir de :)
Mnkkus Benim kızım da 19 aralıkta doğdu 😊 bu ara özellikle gündüz hiç uyumuyor denecek kadar az uyuyor. Kucağımda uyutuyorum tam uyudu diyorum birden açıyor gözlerini 😕
Krm Mnkkus aynı durumdayız kucakta dalıyor tam koyuyorum uyanıyor. Beni kitliyor hiç bırsey yapamıyorum bu aralar. 18 Aralık doğumluyuz
Mnkkus Kturna benim kızım da memede uyuyordu ama uyanık kalma süresi arttıkça bıraktı memede uyumayı,çok uykusu varsa dayanamayıp dalıyor artık
Azzz Socialmom hımm büyük ihtimal size öyle gelmiştir...Çocuk gelişimciyim ve iki aylıkken anne demesi pek mümkün değil..konuşma evet önemli fakat siz istediğiniz kadar evde konuşun farkeden bi şey olmaz. En yakın zamanda anne deyişini duyarız inşallah bebişlerimizin🙏🏻
Socialmom Azzz çocuk kitaplara göre yetimiz kardeş ben ne duyduğumu gayet iyi biliyorum ben de hemşireyim ve çocuk gelişiminden gayet iyi anlarım her bebek anne diyecek ya da demiyecek diye bir kaide yok bu kadar emin konuşmayın bence inşallah en kısa zamanda sizde duyarsınız