mertyagiz 40 gunluk bebegim var kalca ugs cektorcegim ozelde pahali devlette cektirmek istiyorum yaptiran varmi nasil.bir yol ozleniyor
yildiz7 mertyagiz canım ben doğum yaptığım hastanede yaptırmak istemiştim 3 4ay sonra ya randevu verdiler 😳 önemli olduğu için özelde yaptırdım 200tl ye yaptırmıştım
Alyadep mertyagiz devlet hastanesinde yaptırdık ultrasyon için gün sırası veriyolardı.ama biz tanıdığımız vardı o güne aldılar farklı ile gidiyoruz zor oluyodu.
Masalmeva mertyagiz ben devlette yaptrdim cnm sira aliyosun o kdr gec vermiyolar buz korona cogaldiginda gitmstk cocugu alip bktilar bizi sokmadilar hstalik felan gecer diye ihmal etme ora olmazsa ozele git kalca cikigi fln olblr bizimkinden vardi
Prensesler_annesi yildiz7 neden o kadar verdiler ki canım ben devlette yaptırdım çocuk doktoru yönlendir di o gün yapıldı aslında çocukta bi boşluk veriliyor ya
yildiz7 Prensesler_annesi ya benim hastane yeni yapılmıştı tam oturtamamislardi sistemi ve kalça için arayarak değil orda çalışanlardan randevu alıyorduk sanırım ondan kaynaklı oldu
Alyadep Alyadep öncr çocuk doktoruna randevu aldık sonra doktor ultrasyona yönlendirdi.tekrar çocuk doktoru baktı zaten ultrasyon doktoru dedi bi sıkıntı yok diye başka ekstra bi şey yapmadık
Prensesler_annesi yildiz7 anladım canım cunku normalde günü gecmesin diye alıyorlar önden olsun evladının sağlığı için en azından sağlıkla büyüt bebeğini inşallah…
Mommyy70 mertyagiz doğumdan 2 ay sonrasına randevu verdiler devlet hastanesinde ultrason bölümüne girdik eki bacağından da kalçasına baktı o kadar çok basit
Lalande mertyagiz yok ben çocuk doktoruna randevu almıştım çocuk doktorunun sekreteri verdi randevuyu ultrasonografide çektirdik