YagmurDoruk Kizlar bebegim 8 bucuk aylik bu gune kadar hep corapla durdu evin icinde gece uyurkende ayni sekilde yaz haric tabi sizce midesini falan usuturmuyum bugun cikardim gece uyurkende giydirmeyecegim siz nasil yapiyorsunuz
Melisasey YagmurDoruk ev sıcaksa gerek yok ben odanın durumuna göre çıkarıyorum çorapla yatırmak faydalı değil zaten ev sıcaklığı iyise rahat rahat uyusun minnoşlar
Bezelyeveannesi YagmurDoruk benim bebegimde 7.5 aylik ilk dogdugu zamanlar haric corapla hic yatirmadim
Nazlberenn 5 aylik bende gece corapla uyutmamaya çalışıyorum.zaten yorgan örtüyorm üstüne hatta sabah sıcacık oluyor ayakları
Tuba YagmurDoruk doğduğundan beri uyurken çoraplarını çıkartırım. kan dolaşımını engelleyebilir çorapla uyursa😌
Deletedmom62626 YagmurDoruk ben iki çocuğuma da giydirmiyorum ayaklari havalansin diye ortamın ısısı da önemli bizim evimiz sıcak sorun olmuyor o açıdan midesini usuturum diyorsan bir bez koyabilirsiniz ben öyle yapıyorum minige
0101adana YagmurDoruk gündüz çıkartıyorum ben ayaklarını birbirine sürtüp terletiyor gece de ince bol çorap gidiyorum oda ısısına uygun
Deletedmom62626 YagmurDoruk valla derece olarak ölçmedim ama kısa kollu ile dolaşıyorum çoğu zaman yada ince giyiniyorum gece cocuklarda dahi bende olmak üzere tek hafif yorganlardan ortunuuoruz bütün gece açık yatiuoruz
Gorkemkc YagmurDoruk oda sıcak ama ayakları hep soğuk olduğu için çorap ve patik var bebeğimin ayağında hep
Melisasey Asyoskom- çok iyi 23 22 de yaptırabilirsiniz diyor doktorlar bende yaptım yatak odam 23 derece
Powermoms YagmurDoruk ya ben hic cikartmiyorum. Bazen gun icinde çıkartınca hemen soguyir ayaklari oyuzden cikartmak istemiyorum. Birde oglumun ayaklari hep terli oluyir bazen ayagi kokuyir 😂😂 surekli corap degistiryorum
Asyoskom- Melisasey teşekkürler canım bende çorapsız yatırayım artık 😂 bi kaç kez çorapsız yatırdım içim rahat etmemişti ama burda baktım herkes çorapsız yatırıyor 😂
Busegokce YagmurDoruk 6 aylık ama evin içi sıcak, malum kombi açık. Zaten uyurken de yorganın altında oluyor. Gece uyurken çıkarıp öyle uyutuyorum. Kan akışı malum🤷🏼♀️ battaniyenin altında olunca, çıkarın. Hava alır, kan akışı hızlanır
Cigdemino Asyoskom- Ya ben de çorapsız yatıramıyorum çok deli yatıyor üstünde ne varsa açıyor ondan güvenemiyorum üşür ayakları diye 🤦🏼♀️