Kymett Merhaba kızlar bebegım 21 gunluk devıt 3 damlayı kullandıgımızdan berı gazımız var aynı sorunu yasayan varmı damla gaz yapar mı?
bosnak67 Kymett bizde aynı sıkıntıyı yaşadık o gün bu gündür kullanmıyorum cevremdekiler kızıyor ama verince suanda bile kakası kanıza dönüyor
RabiaK Kymett yapıyor canım reçetesinde de yazıyor yan etkilerde gaz yaptığı bizde aynı sıkıntıyı yaşadık değiştirdik ocean 400 kullanıyoruz şuan
Karakaya7 Kymett benimde bebeğim 20 günlük bizimde gaz sıkıntımız var yapıyor olabilirmi bilmiyorum bizde kullanıyoruz hurda bekliyim
Aselhafsa61 bosnak67 ocean d3 400 deneyin baya iyi digeri kabiz yaoti cocugumu bunu kullandığımda beri düzenli kakasını yapıyor şükür
Xyz1234 Kymett ocean da gaz yaptı bizde ama sonradan kullanınca etkisi gitti vermeyecekseniz bile arabada deneyin bosnak67
Asafinannesi25 Kymett evet yapıypr canım sağlık ocaginin verdiği yapıyor ama özel olanı alırsan o yapmaz
Duyguuu35 D3 gaz yapıyor çok ve kan damlasında karın ağrısı flan ypıyo doktor söyledi banada snra değiştirdim oceand3 bestiron kan damlası sağlık ocaklarının verdiği hiç biri güzel değil