Sukran34 Selam anneler oğlum 6 aylık ve hala bensiz uyuyamıyor.Geceleri yanında beni görmezse olmuyor beraber yatıyoruz bu benim için sorun değil ama her uyandığımda oğlum başka yerde oluyor korkuyorum biyerine zarar veririm diye ne yaptıysam yatmıyor beşiğinde ne yapmalıyım önerisi olan anneler varsa dinliyorum şimdiden teşekkürler.🌸
Melek21 Sukran34 koz nasıl kendine alıştırdın öyle İşin zor Ben daha hamileyim ama 3 haftam kaldı çok kucağa alma diyorlar falan onları dinlemeyi düşünmesem de acaba diyorum bebeğimin düzeni için
Yzn Sukran34 benmki iki aylık olmasına ragmen aynen öle daha beşikde hc uyumadı uyumuyor yatarak memede uyuyo yoksa hc uyumuyo bende merak ediyorum nası düzene sokacagm acaba
Dorukegeninannesi Sukran34 cnm benim oğlum 11 aylık olcak doğduğu günden beri odasında uyuyr iki defa hasta oldu yanmda yatırdım ama yanimda nasıl uzun ve rahat uyuyor ama alistrmadm seninki artık alışmış karnını doyur uyuyunca yatağına bırak bir hafta Zorluk cekersin sonra alışır biraz ağlar zor uyur ama alışır sonra bırakmak daha zor olur
Sukran34 Melek21 Bir tek beni görüyor çocuk her gün 😊 eşimin annesi azıcık alıyor bana alıştı tuvalette bile zor gidiyorum önceden yatıyordu beşiğinde sonra yatmaya başladı.
Deletedmom324 Melek21 ben de dedim dusundum onlari da gaz kolik bebegim olunca dusundugum anneligin tam tersini yasiyorum simdi. Insallah siz rahat olursunuz
Sukran34 Dorukegeninannesi Sürekli deniyorum canım ama sadece uykusunda değil sürekli beni istiyor kimsede durmuyor hiçbir şey yapamaz oldum.