Miraymeyra Geceden beri devam eden sebepsiz bir Ateş hali var. 37,7 38 civarı seyrediyor. Hastalık Yok huysuzluk yok alt dişler çıktı üstte kabarma Yok. Sizce sebebi ne olabilir?
Pinarrr Miraymeyra hicbisey sebepsiz değildir canım basit bir enfeksiyon olabilir ortam ısısı fazla olduğu için olabilir ateşi nereden ölçtünüz?
Elisildam Miraymeyra dün benim kızımda bir anda 38.8 oldu ateşi. Hemen ellerini yüzünü yıkadım tek kat giydirdim calpol verdim. Yarım saat içinde düştü ateşi. Doktora götürdüm hafif bir soğuk algınlığı dedi. Bugün iyi çok şükür 🙏🏼🧡
Miraymeyra Elisildam 38 den yukarı çıkmıyor. Bende tahlil bekliyorum şimdi doktorumuz idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmişti idrar vericez bakalım inşallah diş yüzünden falandır
Miraymeyra Yüzü normalde soğuk olur sıcaktı. Ama hiç belirti Yok normalde belirti olur öyle Ateş çıkar. Üst dişlere de erken daha sanırım
Elisildam Miraymeyra doktorun dediği 6. Aydan sonra mormal bazı mızmızlık ateş tükürük bezleri gelişiyor, diş çıkarma evresi, büyüme evresi bunlar da hep tetikler dedi. Umarım temiz çıkar sonuçlarınız💜
Arsdfn Benim kızımınds öyle oluyofu hastaneye götürdğk engeksiyon falan varmı diye baktılar sonra dökğntü oldu doktor altıncı hastalık olmus önemli degil birsey sürmeyin yıkamayın dedi bi kaç gine düzeldi yine gidin bş test falan yapsınlar enfeksiyon olbilir