Asyoskom- Phılıps eğitici bardak suluk düşünüyordum ama akıttığını söylüyor herkes ne kullanabilirim 6 aylık olacağız su içmesi için. Herhangi bir biberon olur mu ?
Emineyilmazz Asyoskom- ben 1 yaşına kadar biberon kullandım bardağa alıştıramadım . Bugün pipetli biberon sipariş verdim bakalım onda içecek mi
Elfydr Asyoskom- bende Philips Avent almayı düşünüyordum . Memnun olanda var akıttığın söyleyende. Bir şans vericem açıkçası.
Biranne91 Asyoskom- bugün bende bunların araştırmasını yapıyordum. Philips avent ve nuk pipetli bardak var. Bebeğim biberondan şu içmeyi bilmiyor acaba bunlarla içebilirmi
Bernaebu Emineyilmazz bende pipetli suluga alistiramadim hala mamajonun bi sulugu var hatta alistirma bardagi onu kullaniyor asla ondan vazgecmiyor,eskidi bile yenisini de bulamadim,avent pipetli suluk aldim yok yani istemiyor onu
Asyoskom- Elfydr bende alacaktım ama Trendyol’da yorumlarda hep akıttığını belirtmişler açıkçası akıtan birseye o kadar para vermek istemiyorum akıtmaması cok daha iyi olur benim için
Tnshmszynp Biranne91 bende bu aralar avent pipet li almayı düşünüyorum ama kızım biberon asla almıyor evdr pipete alıştırayım deıdm ama çok zor hala alışmadı bnce önce denemelik birsey alın pipete alışırsa alın o kadar oara vermeyin boşuna bnce
Feminel Asyoskom- Philips avent in dinozor suluğu var. O çok güzel iki tarafı tutacaklı hiç akıtıyor. Kızım 14 aylık hala aynı suluğu kullanıyoruz 2 kere pipet değiştirdik sadece.
1Anneve1Bebek Asyoskom- tomme tippe çok memnunum aventide kullandm 8 aylıktan beri pipetli bardaktan iciyo kendi ama tomme tippe çok iyi
Dggggggggg Chicconun 6 aylık olan suluğunu kullanıyorum şuan çekemiyor suyu kaşıkla veriyorum mecbur ama arada ağzına alıp tesadüfende olsa çekip içebiliyor oynuyor onunla atıyor yere falan ama akıtma yapmadı hiç
Biranne91 Asyoskom- bebeğimin pipetliyi becerip içebilecegini bilsem birini alırım ama ya içemezse diye alamiyorum
Tnshmszynp Biranne91 wee baby alabilirsiniz ucuz olduğu için yada e bebekten aldım ben tek bardak kapağı var kapağa birleşik pipet var wee baby de aldım ikisinide ama alıştıramadım henüz normal pipet de denedim bakalım denemeye devam ama zaten çok seçenek alınca yine aynı paraya geliyor 😃 o yüzden geçici olarak e bebekte ki nardağı alabilirsiniz kapak çokınca bardak oluyor zaten
RuzgarsMommy Biranne91 Canım ben evde ogluma bardağa pipet koyup denedim icmemisti oyun sanıp pipetle oynamıştı. 8 aylıkken avent in pipetli bardagindan aldim sansimi deniyim icmezse kenarda durur ogrenene kadar diye dusundum ilk gun gosterdim boyle iciceksin diye kendi eline aldi ilk once ısırdı falan ama sonra bi baktım icmeye basladi şok olmustum bende ama denemeye değdi😊
Mihtesemanne Asyoskom- ben avent aldım akıtma sorunu yaşamadım. Sonra pipetliye geçtik gene akıtmıyor. O da avent. Sanırım şans işi biraz . Bende de avent normal biberonu akıttı hep suluk alırken biraz tereddüt ettim ama hiç akıtma problemi yaşamadım
Aaazzraa Philips avent kullanıyorum gayet güzel tek sorun şeffaf plastiği çilleniyor 1yıl oldu alalı neden çillenir anlamadım sık sık tıkar dezenfekte ederim su hazır su kullanıyorum nasıl iş anlamadım bidahaki suluğum chicco olacak