Nurantugba Merhabalarr Evet size sorum mama ile ilgili olacak. Benim bebişim doğduğundan beri evolvıa nutripro 1 kullanıyoduk fakat artık nutripro üretilmeyip nutripro plus üretilecekmiş onuda aldık çok kötü kokuyu ilk gün biraz kustu yedikden sonrada gelelim size soracağım soruya mamayı değişmek istiyiyorum ama hangisi alacağım konusunda kafam çok karıştı bana bir yardımcı olabilir misiniz 🥴
Brrn8890 Nurantugba ilk başlarda ama kullanmistik daha sonra hipp kullanmaya başladım gerçekten gaz sorunu nerdeyse yok sma da hem gaz sıkıntımız vardı hemde kusma vardı hipp bize çok.iyi geldi
Cemreduru Nurantugba gaz ve kabızlıktan cok cektıgım için biz çareyi similacta bulduk. Kilo alımı iyi, tok tutma süresi iyi, kusturmadı , tadı güzel, içinde palm yağı olmayan tek mama O yüzden seve seve içiriyorum
Asafinannesi25 Nurantugba canım valla ben 7.5 aylık oğlum 2 .ayında başlamıştık mamaya similac kullanıyorum ne gaz yapıyor ne kabız anne sütüne yakın vok güzel tavsiye ederim
Nurantugba Brrn8890 hiip de bir sıkıntı yaşamadınız değilmi sma önermişti bi kaç arkadaş ama gaz ve kusma yaptığını bilmiyordum
Brrn8890 Nurantugba valla bana da sma önerdiler benm de araştırdığım.kadariyla sma iyiydi ama her mamadan sonra illa azda olsa kusuyordu doktor ona normal.olabilir demişti.sonra bı arkadaisk hipp kullaniyodu o önerdi ondan aldık kusmada kesildi gazda her bebekte farklı sanırım🤷
Feyzaness Hippten hiç memnun değilim , tam tersi oldu bizde , sma optiprodan çok memnunum , ama hipp aşırı gaz ve huzursuzluk yaptı 😣
Feyzaness Nurantugba çok olmasa da biraz evet var 😞yada belki bana öyle gelmiştir ama ben öyle düşünüyorum
Nurantugba Feyzaness evolvıa nın yeni çıkardığı nutripro plus çok ağır kokuyor sanırım onun kadar kokmuyordur eğer hafif se
Ozgepoyraz Cemreduru bende similac mamaya gecicem ama iceriginde 60 ccye 1 olcek 120 ccye 2 olcej diyodu yanlis hatirlamiyorsam cok sulu olmuyor mu tok tutuyomu
zmrkrc Ozgepoyraz ölçeği diğer mama ölçeklerine göre daha büyük bu yüzden farketmiyor diğer mama ölceklerinde 120cc ye dört ölçek koyuyorken similacta iki ölçek koyuyoruz. Tok tutmasına gelince de 3 aylık bebeğim iki buçuk üç saatte acıkıyor
zmrkrc Nurantugba cok gazlı bir bebegım olduğu için antikolik mama kullanıdım ilk üç ay suan evolvia ac mamadan similaca geçiş yaptım, gaz yapmadı çok şükür içeriğinin temiz olduğunu palm yağı içermediğini biliyorum,deneyebilirsiniz
Cemreduru Nurantugba yok hiç kusma yaşamadım kokusuda hiç yok :) kilo aldırımı iyi gaz kabızlık hic yasamadım tok tutması cok güzel
zehra76 Mamanın gaz yapma durumu bebekten bebeğe değişiyor. Hipp combiotic kullandım aşırı gaz yaptı, Bebelac kullandim gazı azaldı. Sonra içeriği daha zengin diye Bebelac Gold denedim, o da daha fazla gaz yaptı…