Tazecikannee5 Başlık için özür diliyorum ama popodan çıkan gaz demeyi garipsedim 😅 2 aylığız ve 15 dakikada bir gaz çıkartıyoruz uykudaysa korkuyo uyaniyo o derece. Sizinkilerde böyle miydi başına gelen var mı normal mi acaba anneler??
17062019 Tazecikannee5 Bende başlığı ilk başta başka bişey olarak okuduğum için özür dilerim😂 maaşallah canım ne güzel atsın bol bol böyle.sancı çekip aglamasindan iyidir Benim büyük oğlum da atınca korkudan çok aglardı sonra alisinca gulmeye basladi😁😁
Ygtek Tazecikannee5 Keşke osuruk yerine gaz yazsaydınız. Çok ayıpladım suan shdmgmdjjfnc ay böyyle bir yorum görmüştüm burada😂😂😂😂
Neslihan66 Evet canım gayet normal benim bebeğimde çok gaz yapardı yapması çok iyi yapmaması sıkıntı olurdu.. ama kendi gazına korkup uyanmasıda ne bileyim..😁 Allah bağışlasın..😌
Kusursuzhata O bir pırt için sabahlara kadar uyumadığımı uyumadığını ağladığımı ağladığını bilirim 😭 hiç kusura bakmayın nazar edeceğim size hakettiniz bunu 😂😂
gizemito Kusursuzhata Bizde 3 aylık olduk eskiden çıkarıyordu şimdi çıkaramıyor niyeyse 2 gündür perişanım perişanız 😢
gizemito Tazecikannee5 Allahım çıkan o osuruklara kurban olasım geliyor hele o 2 gün sonra kendiliğinden çıkan kakaları yiyesim geliyor 🙊😂😂😂😎
Dn123 Tazecikannee5 ay aklıma benimkinin gaz çıkarıp korktuğu sürat iadesi geldi çok tatlı oluyorlsr. Bizimkinde gaz sorunu vardı ama ne güzel gaz çıkarabiliyor demekki masallah
canimoglum_2020 6 aylık oldu hala port port bazen kıvranıyo poposunu uyarıyorum çıkması güzel rahatlıyor