ArasMom34 Naber kızlar, istanbul kartaldan katiliyorum 28 aylik sendroma girmiş bir oglusum var. Yemek yemek istemiyor, uykuda problemimiz var, herseye bagiriyo yerlere atiyo herseyi tutturuyo vuruyo vs.. sizler nasilsiniz??
MerveDerki ArasMom34 Merabaa 🙋🏻♀️ Bende Ankara’dayım 7 aylık oğlum var bugün diş eti şişmiş diş çıkarıyoruz o yüzden huysuz ve iştahsız uyuyo şu an bakalım 🤗
H2-z1 ArasMom34 merhaba bende istanbul büyükçekmeceden iki kızım var biri 3 yaşında diğeri de 10 aylık evde çok sıkıldılar kuzularım
Ertug ArasMom34 ay bizde 28 ayligiz ve aynı şeyleri yaşıyorum. İnatlik diz boyu gereksiz takıntıları var. Bu vurma yok şükür gerisi fazlasıyla mevcut:) nezman gecicek acaba diye dusunuyorum
ArasMom34 MerveDerki ay suan belki buyusun yurusun konussun falan diyorsunuzdur ama inanin 6 aydan itibaren zaman cok cabuk geciyor degerini iyi biliin kuculmuyolar daha artik buyuyolar 😍 bir an once patlasin disi insallah🙏🏻 Rahatlasin.
MerveDerki ArasMom34 çok teşekkür ederim inşallah ♥️ yaa bende diyorumki keşke hep böyle küçük kalsan hiç büyümesen diyorum ☹️🤗
minelium ArasMom34 Allah kolaylık versin bu bebelerimizin dönemleri hiç bitmicek galiba 😱 merhaba bu arada bende aslen Ankaraliyim ama yurt dışında yaşıyorum tr’ye pandemi öncesi çok sık gelip gidiyordum bakalım bi daha ne zaman gelebiliriz
minelium MerveDerki hayır canım yurt dışında yaşıyorum ama aslen ankaralıyız evimiz Keçiören dutlukta
Ertug ArasMom34 çok zor valla Cnm. Allah yardımcımız olsun. En zor zamanlarinda da evlere tikildik oda etkiliyor sendromda üstüne gelince böle oluo iste
35-yes Merhaba bacım benim kız 8 aylık uyku istemiyor sürekli oyun istiyor atak haftası malum hırcın yanlış kalmak istemiyor wc ye giderken bile benle şimdi koluma sarılıp uyuyor 😅