Seelin Kızlar merhaba 3 ay 20 günlük bebekleriniz kafasını tutabiliyor mu ya da nesneleri tutmaya başladılar mı. Benim erkek bebeğim hala tam anlamıyla kafasını ve nesneleri tutamıyor acaba ben mi acele ediyorum kafaya çok takıyorum 😔
Kavinsmom Seelin nesneler için erken, kafa daha önce olması lazım sanki 4. Ay gibi kafanıza takmayın bazıları süreci yavaş ama emin adımlarla işler. Her gün Her hafta bir şey beklememeliyiz. Benimki de dönmüyor mesela 🤷♀️ Egzersiz yaptırıyorum..
Zeroo Seelin merhaba kafasını tutuyor. Kafası için yüz üstü yatır alısıyor ama gözünü bir dk bile üzerinden ayırma o sekilde yatırdıgında. Nesneleri benimkide tutmuyor bende kafamı takıyorum ama erken olabilir 😔 8 inde 3 aylık oluyor.
Sara1709 Seelin kizim da 3 ay 20 gunluk, nesleleri karninin ustune koyunca tutuyo agzina goturuyo ama kafasini tam tutamiyo, Bende fazla yuz ustu yatirmadigimi fark ettim gunde 3 kere 10 dk yuz ustu yatiralim belki kisa zamanda tutarlar Insallah
oglusumbal Seelin Canım 4.5 aylık olduk yeni yenei kafasını tam tutabiliyo nesneleri de yeni yeni tutmaya başladı zaten uzun süreli tutamıyor daha düşüyor elinden
Seelin 3 aylık kontrolünde de doktorumuz artık 3 saat arayla 150-180 arası mama yemesi gerekiyor dedi ama 120 yi geçemiyoruz sütüm kesildiği için mamayla besleniyor bebeğim 😏
Kavinsmom Seelin 5 aylık olacağız anca 120 alıyor bir şey Olmaz dr öyle dedi diye bazı çocuklarda hemen öyle olmuyor. Bunlar robot değil onlarda bir birey. Yavaş yavaş annesi acele etmiyoruz
Sara1709 Seelin 4 saate ver ben oyle yapiyorum ve 150 bitiriyo aksamlari yatirmadan 180 yapiyorum genelde bitmiyo ama 150 iciyo ama 4saate bir 3 saat bence acikmaz fazla tabi her bebek ayri ama benim 4 saate anca acikir
Seelin Kavinsmom ya işte doktor öyle deyince insan ister istemez öyle olsun istiyor sanırım haklısınız
Seelin Sara1709 Sara1709 bazen 3 saat oluyor 120 içiyor bazen 3 saat oluyor 90 içiyor saati saatine tutmuyor bazen 60 zor içiyor anne olarak da üzülüyorum. Neden içmiyor diye kendi kendime
Sara1709 Seelin anliyorum sizi benim daha bu hafta 150 bitiriyo yoksa gecen haftalar ayni sizin gibi 90 100 anca bazen agliyodum Niye yemiyo diye ama merak etmeyin midesi buyudukce icer… hem kilosu yerindeyse hic uZulmeyin saglikli buyusun insallah
Edaliprensess Seelin bizde 3 ay 25 günlüğüz bizde aynı bi düzen tutturamadık sağıp veriyorum ve mama veriyorum bi bakıyorum güzel içiyor bi bakıyorum hiç içmiyo ben verincede agzına ağlamaya baslıyor zorlamıyorum bende sütlerim mamalar hep dökülüyor🤷🏻♀️
Seelin Sara1709 bebeğim 2.800 doğdu tam 3 aylıkken 5.500 du kilosu da biraz az doktorumuz 300 gr daha fazla olsa iyi olurdu dedi
Seelin oglusumbal bizim de öyle olucak sanırım sürekli tutturmaya çalışıyorum ama bakalım zamana bırakayım biraz
Edaliprensess Seelin nesneleri tutmaya biz erken basladık ben hep eline küçük bişeyler tutturuyordum 1. Ayından itibaren düşürüyodu ama ben sık sık eline veriyordum yinede. Sizde sürekli eline tutabileceği küçüklükte şeyler verin zamanla başlar bence. Kafasını tutmaya gelince bu konuya cok takmıştım nörolojiye bile gitmiştim endişe edip ama boşunaymış zamanı gelince cokta güzel yapmaya basladı herseyi şimdi dönmeye basladı dönüp duruyo benim yüzüstü egzersiz yaptrmama gerek kalmıyor sizde sabredin bebişler zamanını bekliyor🐣
Edaliprensess Seelin buzdolabı poşetlerini hafif şişirip eline veriyordum canım hem tutması kolay oluyordu hemde ses cıkardığı için ilgisini çekiyordu yada hediye paketlerinden veriyordum şıkır şıkır sesi dikkat cekiyordu fikir olsun sanada☺️
17112020 Seelin ha bu dr lar da bi garip…illa ki herkes 1 kilo almak zorunda mi robot mu bunlar? Sorsan gunde 20 30 gr arasi almali diyorlar yani 600 900 arasi…bnce sizin kilo gayet normal hic caninizi sıkmayın. Her dr farkli konuşuyor 😑