Eceminannesii Hanımlar bebeğim daha 1 aylık doğduğundan beri emzik almıyo sürekli memede durmak istiyor :( emzige nasıl alıştırabilirim? Yardımcı olun?
yildiz7 Eceminannesii canım benimki de aynıydı 30a yakın emzik denedim en son Philips Avent Scf194/04 Soothie Emzigino kullandım ayıcık şeklinde onu aldı bir tek her yerde bulunan bir emzik değil internetten bulabilirsiniz ben trendyoldan almıştım
Eceminannesii sevval_5481 vallahi yaa sürekli meme de emse de emmesede sürekli kucak sürekli ağlıyor daha 1 aylık kirkimiz bile cikmadi
Neslyhn 1 ay 7 gün, bizde de durum aynı. Emziği almak istemiyor. Bibs marka almıştım, bunu reddeden bebek çok nadirmiş. O nedenle başka marka da denemedim.
Donmez95 Tommie veya Philips avent ultra air benim oğlum başka hiç almadı Philips avent bile öyle bayıla bayıla değildi ama 6 aylıktan sonra Tommie ağzından düşürmüyor deneyin derim
Cihangiriinannesii Eceminannesii Niye emziğe alıştırmaya çalışıyorsunuz meme reddine ve kilo almamasına neden olur. Anne sütünü çabuk sindirdiği için çabuk acıkıyor ve kendini hala anne karnında sandığı için sizin kolunuzu istiyor bu çok normal 3.ayla birlikte azalacak bu durum sabır
MehtapKocak Ikizlerim 2aylık oldu herseyi denedim ikiside almiyor elimde kaliyor her aldığım mama bos biberon ucunu cekiyor uyuyor emzige gelince diliyle atiyolat ama pes etmedim insallah uyku arasi falan başaricam
Minikmucizeege 6 tane emzik aldım hep pahalı hem ucuzunu almadı hep ögülcedi 😏 bende çok istemiştim almasını
Cihangiriinannesii Oykum_c Bebekten bebeğe değişir ama öyle bile olsa olsunn en fazla ne kadar emecekler 🙂
yildiz7 Eceminannesii benim ki sadece onu kullandı canım en yumasik olandan en sert olanına damaklı damaksiz hepsini denedim ama sadece onu almıştı bebekten bebege fark var tabi
Nursah07 Eceminannesii bibsi tavsiye ederim benimki de biberon alıyor bibsi de zorladım verdim tuttu hala arada unutuyor alışamadı daha 2 gün oldu😀
Dmldml Benim oğlum dördüncü emziği tuttu sadece nuk kauçuk aldım. 56 günlük 10 gündür falan kullanıyor sadece uykuya dalarken alıyor. Emzirdikten sonra hemen vermenizi tavsiye ederim ben öyle alıştırdim.