BurayErdem Çalışan annelerin bebeğine anneanne yada babaanne baktıpında torun bakım maaşı veriliyormuş bilgisi olan var mı?
Dmt-01 BurayErdem ay keşke olsa ama kaynanam emekli ona vermezler annemde babamı bırakıp gelemez malesef bide memur olunca bize düşmez zaten öyle yardımlar sanırım asgari ücretle çalışanlae içindir
MayneymisAltintop O uygulamayı kaldırdılar diye biliyorum ama. Zaten sadece pilot bölgelerde uygulandı sonra kalktı
BurayErdem MayneymisAltintop İnternet te araştrdığımda 2020 ücreti yazıyo ve kalktığına dair bir bilgi yok. Bende kalktı diye biliyordum ama araştrdığımda bitti yazmayınca devsm ediyordur diye düşündüm buraya da sormak istedim.
BurayErdem elizabeth Torun bakım maaşı başvurusu nasıl yapılır? Sorusu merak konusu oldu. SSK tarafından gerçekleştirilen torun bakım maaşı için belirtilen şartlara uyulması gerekiyor. Torun bakım paraları ise en fazla 12 ay boyunca aylık 425 TL olarak ödemesi gerçekleşiyor. Bu yazı 1 Aralık 2020 tarğhünde yazıyo nette. Bende bitti sanıyordm ama bunu görünce aklım karıştı
Woody Şu illerde veriliyor. Google da detaylı vat aslında Bursa, Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Kayseri Sakarya, Konya, Gaziantep, Tekirdağ.