selim-im İyi akşamlar hanımlar oğluma tek taraflı inmemiş testis tanısı konuldu doktor ameliyat dedi ama takipte kalıcaz dedi araştırdığım kadarıyla kendi kendinede inebilirmiş şimdi sizlere sorum şu kendi kendine inen var mı varsa neler yaptınız ? Bir umut umutlanan şu anneye tavsiyeniz var mı belki diğer annelerede Ümit oluruz Allah dermansız dert vermezmiş 🤲🤲
Seli_m selim-im inşaAllah tez zamanda düzelir, inmemiş testis nasıl belli.oluyor acaba, siz kendinizmi anlıyorsunuz ,belirtileri varmı yoksa doktor kontrolündemi bakıyor
AysunFatih selim-im Bahsettiğiniz şey sanırım hidrosel. Benim bebeğimdede vardı 2.ayda farketti doktor çocuk cerrahına götürdük o da 6. Aya kadar geçiyor geçmezse operasyonla dedi sünnet içinde acele etmeyin geçmezse sünnetide yaparız çocuk tek narkoz alsın dedi. Şuan 6 aylığız kendi doktorumuz kontrol etti geçmiş görünüyor dedi . 1 ay sonra çocuk cerrahına götürcem tekrar muayene etsin. Yavaş yavaş küçüldü düzeldi bizimki
selim-im Seli_m hiçbir belirtisi yok canım doktor anlıyor sürekli gittiğim doktor bile anlamadı başka doktor anladı ultrasonda çıktı canım eğer küçük oğlunuz varsa doktor kontrol etsin çok önemli bir durum
Seli_m selim-im bizim doktorumuz testisleri hiç kontrol etmez, sadece bir soru sorduğumzda bakar, ilgilenir , bu aralar sık görüyorum aklıma takıldı acaba doğumdan sonramı belli oluyor diye düşünmüştüm, doktora sorarım gidince, teşekkür ederim
Seli_m selim-im 9 olucak, biz türkiyede yaşamıyoruz, doktorumuz çok iyi ama biraz yaşlı, burda baş çevresini de ölçmüyorlar bebeğin
selim-im AysunFatih yok canım değil dediğin su fıtığı bizim ki testis oğlumun bir testisinkasığında 😓
Seli_m selim-im Gürcistan’da, bilmiyorum ki belki de sadece bizim doktorumuz öyle dicem ama bilemedim ki🙄