defnesmomm becamemom Usborne yayınlarının kitaplarına bakabilirsiniz, orijinalde İngiliz bir yayın evi zaten yanlış bilmiyorsam. 🌸
Drydnz12 becamemom canım ben mesela küçük prens sipariş ettim trendyoldan İngilizce. Ayrıca benim 10 aylık oğluma lets take care of the Earth serisini sipariş ettim onlara BAYILIYOR. Dakkalarca oyalanıyor. Onları şiddetle tavsiye ederim.
adastra becamemom İntagramda Happyshoptr sayfasını tavsiye ederim. Ben çoğu ingilizce kitaplarını ordan alıyorum pek çoğu usborne yayınları
becamemom Mom9 9 aylık. Kitap okumamı çok seviyor dil gelişimi için ingilizce kitap da okumak istiyorum
Deletedmom4440 Drydnz12 kitabın erken iyi olacağını biliyorum direk ingilizce olması tuhafıma gitti 💃
Drydnz12 Deletedmom4440 zaten bu dönemlerde çocuklar sünger gibi her şeyi içine cekiyorlar o yüzden neyi öğretiyorsan bu dönemlerde öğretin deniliyor ya. Bebekler düşündüğümüzden daha Zekiler ve öğrenmeye daha da bi açlar 🤗
becamemom Drydnz12 kesinlikle öyleler. Ben konuşurken gözümün içine bakıyor, ağzımı inceliyor. Youtubedan açıyorum ama istediğim öğretme tarzı olmuyor, benim ağzıma baksın istiyorum 😃
Drydnz12 becamemom İngilizce şarkılar denedin mi canım? Şarkıları açtığımda Benim oğlum duyar duymaz hemen coşuyor bi sevinç bi sevinç anlatamam 😂 müzik de çok dinlettirin diyorlar 🤩
becamemom Drydnz12 şuan öyle gidiyoruz şarkı dinletiyorum benimki de bayılıyor 😄 bir de kitap denemek istiyorum