Sevdasahinn Merhabalar .Oğlum 5 aylık ve kafasının arkasında belirli yerinde saç yok çıkmadı vardı ilk başta sonra biz kestik döküldüğü için koku var ufacık çıktı ama devamı gelmedi .Başına gelen varmı sonradan çıktı mı ?
pelinsss Sevdasahinn kokudan kastınız nedir ? Hastalıklı bir durum mu ? Kardeşimin kızı kel doğdu 2 yaşına kadar anca anca kısa oldu saçı, hiç makas vurmadıkları halde
Mom34743 Sevdasahinn belirli yer dediğiniz sanırım yuvarlak arkada belirli bi bolge. Orası her bebekte öyle oluyor. Uyurken dönmedikleri için oluyor. Dönmeye başladıkça saç çıkmaya başlıyor canım. 5 aylık çok erken daha keşke ellemeseydiniz daha yumusaciktir kafası. Her bebeğin saçı bı dönem coj fazla dökülüyor. Bebeğiniz dönmeye başladığında o arkadaki kısımda saçlanacak endişe etmeyin🙏
benim_adim_ebruli Sevdasahinn canım sürekli yastığa gelen tarafta genelde saç dökülüyor yada çıkmıyor zamanla düzelecektir sağ sol da yatırmanı tavsiye ederim ❤️
serebro Sevdasahinn o her bebekte oluyor kafasını yatağa yastığa vs surttugu için. Zamanla düzeliyor oğlumun da öyleydi
Sevdasahinn Mom34743 Oğlumun 2 3 aylıkken çok dökülüyordu saçları bizde kestik kendimiz sonra çıktı güzel geldi glmeye başladı ama o arka taraf öyle kaldı azcık uzadı o kadar başka yok
Sevdasahinn benim_adim_ebruli öyle yapıyorum ama gece uyufugu zaman kendisi dönüyor oraya yatmış oluyor her gördüğümde düzeltiyorum ama malesef
Drydnz12 Sevdasahinn canım benim oğlumda da öyleydi Sırt üstü yatıklarına kafalarını sag sola çevirdikleri için o kısmı sürtüyor ve saçlar (doğal olarak) dökülüyor. Biz 0 vurduk şimdi saçları baya uzadı ve o kel yeri de kalmadı
Sevdasahinn Drydnz12 bizim ilk 2 3 aylıkken çok dökülüyordu bizde kestik sıfıra vyedik geldi saçları sıkıntı yok ama dediğim gibi arka tarafı kökü var çok az uzadı sonra daha uzamadi
Mom34743 Sevdasahinn her bebekte var canım endişe etme. Aynı yere yattıkları için oluyor. Sağa sola dönmeye baslasin düzeliyor 🥰
Aysayd Sevdasahinn aynı yere yattıkları için dökülüyor benim kuzumunda kafasının arkası kel kalmıştı kapandı şimdi. 6 aylık olacak bir kaç güne