Sayra3110 Bugün 2.ay aşılarını olduk ateş yapar demişti hemşire. gündüz hiç bir yan etkisi olmadı ama çok uyuyor uykusunda emiyor ama gaz çıkarmıyor. Ve ateşi çıkmaya başlıyor. Başına gelen var mı. Varsa ne yaptınız. Teşekkür ederim şimdiden.
Aselhafsa61 Sayra3110 bol bol emzirin üstünü hafif Latin cok örtmeyin devam ediyorsa bez ile eklem yerlerine bez koyun ates çıkarsa zibin ile birakip ayağına tek çorap giydirin hala aynı ise duş aldirin
Nf20 Sayra3110 bizde ayın 30 unda olduk huysuzluk oldu ateşimuz oldu doktor ateş düşürücü verdi 8 saatte bir çay kaşığı ile verdik birazını. Ondan kalanını ben içtim biraz sütümden gider diye işe yaradı
Oykmmkrkn Sayra3110 Tam 1 hafta önce bizde vurulduk. Sürekli uyudu sadece gece huysuzlasti. Ateş yapmadı derece 36.5 36.8 falan arasiydi yanlış olmasın. Gece beklemiştim. Ara ara kontrol edin. Üstünü içersi iyise ince örtün.
KuzeyBaturunAnnesi Sayra3110 aşı dan sonra benim bebeğimede oluyo uyku hali korkma canım😇 bizde 2 hafta önce olduk 2.ay aşımızı
Sayra3110 nurayemin Çok bir yan etkisi olmadı ama 37.5 ateşi görünce bende biraz korktum. Ya daha çok çıkarsa diye. Çok şükür çıkmadı. Umarım sorunsuz atlatırsınız sizde🙏🏻
Pinar3529 Bizimde çıkmıştı 3 gün ara ara oldu ilk gün bekledim kendi kendine düşmesini ama bir türlü düşmedi üzerini falan çıkardım ayaklar eller soğuk ama ateşi vardı vücudunda 37.7 ye kadar çıktı bende bu sefer üşütcek diye ateş düşürücü verdim.
Sayra3110 Pinar3529 teşekkür ederim, 37,8 görünce bende ateş düşürücü verdim iyi geldi düştü ateşi bir daha da çıkmadı henüz
Sayra3110 Oykmmkrkn Teşekkür ederim ev sıcak örtmedim üstünü ara ara kontrol ediyorum çok şükür çıkmadı henüz