Fhisneli Hanımlar benim kızım 9 ay 2 günlük yeme içmede herşeyi yediriyorum alıştırdım ağzında 4 üstte 2 altta dişi var emekleme değilde solucanlama tarzında zıplaya seke ilerlio sizinkiler napıo ne yapmıo hadi bi sohbetleşelim
Mom44454 Fhisneli yürüyor mamammama diyor başka bir şey yok baybay alkış yapıyor iştahı yok böyle geçiyor günler😖 9 ay 18 günlüğüz 9 ayın başında hiçbirini yapmıyordu hiç dişimiz yok
Poncik38 Fhisneli 9ay 11günlk. Emekliyor, altta iki tane diş var. Koltuga tutunup kalkıyor ama gidemiyor. Herşeyi yedirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
gktgbsracl Fhisneli 9 ay 7 günlük oğlum var emekliyor ilk adım arabasıyla yürüyor 6 aydan beri blw yapıyoruz çok şükür yiyor verdiğim herşeyi bazen oyuna çevirip atıyor 🙂 çok hareketli hiç durmuyor gün boyu keşfetme peşindeyiz 🙂
Fhisneli Mom44454 mama meme baba alkış bunlar bizdede var kuzum Milletin ki yürüyor bizimkinin niyeti yok gibi ya bakalım
Mom44454 Fhisneli daha erken canım yürümemesi çok daha iyi keşke benimkide geç yürüseydi bir dk durmuyor zaten zayıf iyice zayıflıycak düşüyor sürekli
Gkcbts 9 aylık. Bir aydır aktif olarak emekliyor. Koltuktan ya da bulduğu herşeyden eliyle destek alıp ayağa kalkıyor. Ek gıda sürecinde de bazen çok iştahlı bazen iştahsız ilerliyoruz. İki alt dişi var
Fhisneli Gkcbts bizde toplam 6 diş var yemekleri bildiğim seçio enteresan hallerde bi tarafım dio kıcını kaldrsn artık bi tarafımda aman kalsn böle 😂