Elizeliz Kizlar a101 de 92 tanesi 85 tl su ara da. Bende hic kullanmadim kizim 14 aylik. Acaba bi denesemmi memnun musuniz
Abektas Elizeliz ben hiç memnun kalmadım. Hemen şişiyor biraz fazla beklediğinde içinden şeffaf şeyler çıkıyor. Ayrıca sızdırıyorda. Mecbur kalmadığım sürece molfix kullanmam.
h_yigit2 Elizeliz biz molfix kullanıyoruz hiç pişik sızıntıda olmadı çok memnunuz hatta geçen hafta sonu a101 den aldı eşim 4 numaraya geçtik 5 ay 11 günlük oldu çünkü 3 numara küçük geliyordu artık🤗🤗
VERA19 Elizeliz Ben bir ara kullanıp memnun kalmamıştım sürekli kızarıklık sorunu yapıyordu paketi yarım bıraktım ama 5 aylık civarıydı bebeğim.Belki şuan 1 yaşını geçtikleri için sorun olmayabilir bilemedim🤗
Gnladymn Elizeliz bende iki hafta önce sleepy den molfixe geçtim sleepy hep kızarıklık yapıyordu kenarlar da ama molfixin 3d teknoloji diye bi paketi var onu aldım kızımın sırtı tahris oldu beze baktım sirt kısmının orada ele sert gelen cisimler vardı sanırım o yaptı baya yara yaptı sanki çizilmiş gibi o yüzden paketi bitirmeden bıraktım
Elizeliz Anladigim kadariyla her bebege gore degisiyor benim kizim da cok beyaz ve hassas enciyis bi alip deneyeyim 92 li paket biraz tehlikeli bu durumda cok gibi denemek icin.
Gnladymn Elizeliz bencede küçük 30 luk paketler den alıp deneyin bence sonra alın bebekten bebeğe farkediyor olabilir benim kızımında çok hassas dokunduğum da bile kızarır vücudu şimdi prima aldım ama oda pahalı bakalım tekrar deneyip ona göre bezi değiştircem artık
biyolog-anne Bizde şu an molfix kulanıyoruz prima pahalı diye😀 molfix kendinden zaten kalın bir bez çocuk çişini kakasını yapınca daha da kalınlaşıyor. Bir de sürekli taşma oluyor benim kızımda. Pişik konusuna gelincede doğduğundan beri geçmeyen pişiği var kızımın bir sürü bez ıslak mendil ve pişik kremi denedim hala daha geçmedi o yüzden bişey diyemicem 🤷🏼♀️
biyolog-anne Abektas sudokrem , mustela, hamazinc , travazol, hametol, advantan, arko, avene cicalfate bunları denedim malesef düzelmedi. Alerji testi yaptırdık negatif çıktı ne yapcağımı bilmiyorum artık 🤷🏼♀️