Anneyim26 Hdhdhdhdhd ya canım öyle yazıyor da yapsan iyi olur hemen çalkalayın verdiğinde köpük çok oluyor. Ben yapamıyorum çok teferuhatlı çocuk gece bile kalktığında hemen yapıp vermem gerekiyor nasıl bekletçem ki onu. Nasıl kolayına gelirse öyle yap
Burcu12345 Birceninannesi bende aptamil anne sütüyle yapıp veriyorum yainşalah geçer çok kötü kusuyor
Birceninannesi Burcu12345 merhaba günde kaç kere kaç cc süte karıştırp veriyosunuz bir de emzirmeden önce mi sonra mı veriyosunuz
Merve234555 Birceninannesi ben emzirdigim icin gunde 2 defa veriyorm mamasina katıp zaten icinde olcek kabı vwr onunla koyuyosnz
Hdhdhdhdhd Merve234555 aynen canım bizde erkeğiz bugün gittik ASM ye 6 kilo çıktı mamayı sadece sabah akşam vercem 60 90 arası acligina göre ama kabız olduk sanırım sabah yapardı hergun yapmadı bu saat oldu hala yapmadı vermesemmi
Merve234555 Hdhdhdhdhd cok koyu olmuyo mama oyle olsa bebekler yutamaz. Midesinde kstilasiyo thcker mama 😊 yaparkende biraz koyulasoo okdr
Merve234555 Vala cnm benim minnakda yapmamisti biraz once yapti😊 yapar bence bekle biraz anne sutu alan bebek kabız olmaz yapar yani. Benm ki nez sayisi dusuk siznde oyle mi
Hdhdhdhdhd Merve234555 bez sayısımi biz normalde duzenliydi sabah 7 yada gece 5 te kaka yapardı sonra ortalama 4 saate bir degistiriyorum idrarı güzel yapıyor ortalama 6 bez bazen 5 bazen 7 olabiliyor tabi günde 2 3 defa altına yapardı inşallah yapar bungece 1 çay kaşığı zeytinyağı kattım mamasina
DirenSu Fuathulya gaz yapıyormu evolvia kızımda reflu var ve premature aptamil ar gaz yaptı bebelac ar kilo aldırmadı ağzına sürekli şu geliyor bazen duru şu şeklinde kusuyor şuan bebelac nutriconfor içiyor ama ağız doldu şu kusuyor bide evolvia ar deneyim diyorum kilo aldiriyomu
DirenSu Fuathulya teşekürler kilo alimi nasıl acaba kızım premature ve yarik damak kilo alimi çok az ameliyat için kilo önemli ama denemediğim mama bir evolvia kaldi
BebegimiBuyuturken Fuathulya merhaba biz de anti reflü mama kullanıyoruz ama biberon deliğimden geçmiyor mama bir türlü. Deliği iğne ile büyütmek işe yaramadı. Çatal ile büyütünce de çok gelmeye başladı bebek tıkanıyor. Siz nasıl verdiniz?
BebegimiBuyuturken Meriqs merhaba biz de anti reflü mama kullanıyoruz ama biberon deliğimden geçmiyor mama bir türlü. Deliği iğne ile büyütmek işe yaramadı. Çatal ile büyütünce de çok gelmeye başladı bebek tıkanıyor. Siz nasıl verdiniz?
Fuathulya BebegimiBuyuturken yok bebelac gold ar kullandım ben siizn kullandıgınızı beceremedim ben ar mama alın daha rahat ediceksiniz