SertapHilal Bugün aşı olduk ateşi çıkarsa hastaneye götürün demişti hemşire, şuan bebeğimin ateşi 37.8, calpol verdim zıbınla duruyo ama hastaneye götürsem ne yaparlar orda, gitmelimiyim ?
Prens0205 SertapHilal 38 i geçerse götürün canım hemşire öyle dediyse bize de doktorumuz 38 i geçerse getirin demişti
YeldaKuzey SertapHilal Sakın götürme. Eğer 38.5 geçerse koltuk altlarına dizlerinin arka kısımlarına ılık bez koy cok cok soguk olmasın . Hastanede bebek kücük oldugu icin ateşten yatış verirler bizim öyle oldu bu pandemi döneminde hiç gerek yok yazık . Geçmiş olsun umarım rahat atlatırsınız
nilinannesiiiiiii SertapHilal geçmiş olsun, bizim de pazartesi 4 ay aşımız bakalım nasıl geçecek inşallah çıkmaz ya. bu zamana kadar yaptırdıklarımızda hep çıktı 😔
Aselhafsa61 SertapHilal zibinla dursun ama ayağına çorap giydirin aslında dus da baya iyi geliyor ilik su ile eger düşmezse dus deneyinn
Prens0205 SertapHilal yok geçmedi 37.8 falan oldu 38 i görmedik ben aşıdan 2 saat sonra calpol verdim biz menenjit geçirdiğimiz için aşıları da doktor izni olmadan yapmıyor zaten sağlık ocağı doktorumuz da ateş olsa da olmasa da 2 saat sonra verirsen bebeğin hem ateşi çok çıkmaz hemde ağrısı az olur dedi eğer 37.5 üstü olursa 6 saat arayla calpol ver demişti öyle yaptım bütün aşılarda bir tek 4. Ay da zaten 37.5 geçti
minnostospik SertapHilal bizde ateş oldu 38 i gorduk pazartesi günü yaptırdım ama o gunden beri istahsiz napcam bilmiyorum