Zeyneb Kizlar merhaba 3 aylik bebegim var.Bugun tek gozu yasarior surekli hafif hafif de ara ara hapsirior. Hastami olacak acaba.Neler yapabilirim siz neler yaptiniz?
Merrcimek Zeyneb gözyaşı kanalı tıkalı olabilir. Doğduğundan beri benimki öyle masaj yapın gözüne Gözpınarının hemen altından burnuna doğru parmağınızla bastırıp aşağı doğru çekin 10 kez
Zeyneb Mervecik1 yok su nedenle sordum ben hep serum fiyojikleri burun icin die biliodum o nedenle nasil kullanildigini bilmiorum gozun icine mi damlatilior yoksa silme tarzi birsey mi yapilior
Mrymrn Zeyneb bebeğinin göz yasarması nasıl oldu devam ediyor mu cnm ne gibi birseyler yaptın bugun iki gündür bnm bebeğimin de tek gözü yasariyor
Zeyneb Mrymrn biraz azaldi cok sukur canim doktoeuma sordum capak yoksa kaynamis soyumus suyla pamugu isla sil dedi ben onun yerine serum fizyolojikle gunde 4-5 kez sildim ayrica bir kac kez anne sutu surdum.Bunu dogrumu yaptim bilemiom ama zarari olmadi.Bi kac kez de sogumus cayla sildim. Sanirim gribin etkisi gozu daha ii ama gribi gecmedi.Capak olusursa damla veririz dedi doktorum
Mrymrn Zeyneb canım ne derece dogru bilmiyorum burda postun birinde okumuştum anne sütü sürünce ordaki bakterileri kalsiyumle iyi beslemissin diye kızmış doktoru sanirim iyice ilerlemis gözdeki sıkıntı yinede tam emin olmadan sürme cnm
Derin34_ Kızlar 36 günlük bebeğim var gözleri hep çapaklı oluyor ağladığında yada uykudan her uyandığında temiZliyorum yine oluyor kontrole gittiğimde sorucam doktora elimde sürekli gözünü temizlemek için ya fizyolojik oluyor yada mendille kurumadan siliyorum