Öncelikle söylemek istiyorum canım sıkkın çok üzgünüm üstüme gelip yargı dağıtmayın lütfen. 2 yaşını doldurduk 15 gün geçti iştah sorunumuz vardı dktora gittik her şey normal. Meme yemeğin önüne geçiyordu yani yemekten çok meme istiyordu oğlum yemek yerken bırakıp meme isterdi doktor ayirmqmi söyledi gece emerek uyur 2 kere meme için uyandırdı emip geri yatıyordu dün karar verdim artık onun sağlığı için ayrimm gerekiyordu sabır taşını duymuştum dün sabah alıp gogusme sürdüm ve oğluma artık meme acı oldu sende büyüdün artık yemek yiyelim dedim hıhı dedi kafasını salladı geldi emmek istedi tiksindi acı dedi bay bay memeye kapat dedi kazagimla gogusumu kapattı akşama kadar bir daha istemedi ara sıra yanıma gelip meme acı eğ diyip kafa sallayıp gitti çok şükür dedim zorlanmadan birakacak dedim taaaa ki gece uykusana kadar normalde 11 de uyur ama 2 ye kadar sağa sola gidip durdu uykusuzluktan gözleri yasariyor esniyordu çok ağladı gittim gogusumu yıkadım emzirmek istedim ama istemedi hayır dedi nasıl uyuyacagini bilmiyordu oğlum biberona sut koydum meyve suyu koydum yok istemiyor ayağımda salliycqm yok istemiyor kucağıma aldım şarkı söyledim ninni söyledim ne yaptıysam uyuyamadi en son farklı bir odaya geçip orda ışığın rengini değiştirdim eline oyuncak verdim ayagimdq salladım uyudu kaldı gece 3 kez uyandı meme istedi sonra hayır dedi gece de ağladı mutfağa gittik armut istedi onu yedi sonra yine uykusu geldiği için ağladı yastığı getirdi ayağıma koydu yattı salladım bende öyle uyudk şimdi sabahtan beri sorun yoktu yine hiç istemedi ama öğle uykusuna yatacağı zaman yine çok huzursuzlandi ağladı en son yine oyuncağıyla ayağımda salladım uyudu içim parçalanıyor oğluma öyle gördükce nasıl uyuyacahini bilmiyor hep memeyle uyumuştu hata mı yaptım geri dönüşü de yok artık istemiyor memeyi kendimi boşlukta hissediyorum sanki içimden biseyler kopmuş gitmiş gibi benden uzaklaşmış gibi hissediyorum. Böyle olacağını bilsem asla bıraktrmazdim memeden off kafam çok karıştı bana akıl verin lütfen nasıl bir yol izlemeliyim nasil uyutmaliyim sizde de memeden ayırıncq böyle mi oldu ☹️☹️