Elfthkn Kızlar bebeğim yaşına girmek üzere yavaş yavaş yürüyor ayakkabı denettiğimizde de çok mutlu oluyor, adidas nike ya da puma ilk adım ayakkabısı kullanan varsa model önerisi alabilir miyim 😊
Woody Elfthkn Ben o tarz markalar alma taraftarı değilim. Onların uzman oldugu konu spor ayakkabı sonuçta. 🙄🙄 Bilmiyorum doğru mu düşünüyorum ama
Bireylulmeselesi02 Elfthkn nike çok hafif ve güzel oluyor aynı şekilde adidasta ortapedik ayakkabıları var onlarda çok güzel 👍
Derincanan Elfthkn ben sadece bebek ayakabıları satan bi yer var burda ordan aldım ilk adım ayakkabı sı 110 tl falandı bide büyük aldım bi numara kışın hani kalın çorapla giyer diye beş ay falan oldu sanırım alalı olmuyo şuan adidas falanda baktım 300 küsür psra diyolar hiç gerek yok o kadsr para vermeye dedim daha altı ay geçmeden olmadı iyikide almamışın şimdi yaza dogru bi tane daha alırım zaten bi yere çıkmıyoruz hiç
Woody zeynepzeze Evet kifidis veya vicco bakarım diye düşünüyorum. Onlar ortopedik üretiyorlar ya ağırlıklı. Daha iyidir diye düşünüyorum
Bireylulmeselesi02 Elfthkn nike bu modeli çok iyi hem hafif hem kullanışlı🤗bende bundan alacam canım ben daha önceden ayakkabıcı da çalıştım en rahat ve güzel ayakkabı diyebilirim 🤗 adidas olarakta istiyorsan dragon diye bir modeli var hem güzel hem hafif ama stant smith rahatlık olarak önermiyorum o daha çok şıklık 🤗 yine tercih senin