Enya Slm.kizlar 7 aylık bebeklerinize günlük nasıl öğünler hazırlıyorsunuz . Ben 2 öğün gidiorum biri meyveli yoğurt yapiorm öğlen sebze çorbası sizce azmi anne sütü alıyor bu arada sizlerin menüler nasıl önerilere ihtiyacm var
Woody Enya O dönem sabah kahvaltı Omlet, peynir, avakado, pekmes klasik kahvaltısı Öğlen sebze çorba İçine şehriye, pirinç veya bulgur atarak Ya da yayla çorbası vs Akşamüstü meyveli muhallebi yediriyordum. Haftada 1 balık, arada köfte yiyordu.
Bebek2020 Enya bebeğim 6 ay 12 günlük. 3 öğün veriyorum ve artık porsiyonlarını büyüttü. Sadece akşam verdiğim meyveli yoğurdu fazla yemiyor
Nik_mik_yok Enya 7.ayda kahvaltıya başlamıştık 2 gun arayla yumurta ,peynir ,ceviz ,zeytin ,pekmez Öğlen sebze püresi, kıymalı yada tavuk sulu yada peynir altı sulu Akşam da meyveli muhallebi ,yada meyveli yoğurt.
Tlnbrky Enya benim kızımda 7aylık iki öğün devam ediyorum sabah haşlanmış yumurta lor ıhlamur öğlen sebze püresi veya çorbası..arada bi meyve tattırıyorum.. omlet,kıyma,tavuk,balık için erken diye düşünüyorum
Eytufe Woody merhabalar daha önce bı postta bebeğinize kullandignz balık yağı vitamin vs kullandığınızı yazmistinjz isimlerini alabilir miyim bebeğim çok iştahsız çok yıprandım bende denemek istiyorum belki işe yarar yardımcı olursanız sevinirim
eymenkerem Tlnbrky balik icin erken ama diğerleri için gec kalmışsınız yumurtayı tereyagda omlet.tarzinda yapabilirsiniz sadece sarisini daha kolay yiyorlar haslamadan
Tlnbrky eymenkerem tadım ayındayız hala ilk ay sebzeleri tanıdık tahıl ve et kısmına yeni geçeceğiz kime göre geç kaldık ki 🤷♀️Ana öğünümüz yaşına kadar anne sütü o yüzden sıkıntı yok bence teşekkürler yine de☺️
eymenkerem Enya sabah yumrta zeytin peynir pekmez ile kahvaltı öğlen uykusundan sonra çorba ondan 3 saat sonra meyve veya yogurt sonra aksam yemeğinde ne varsa ondan yatarken de mama bizim öğünler bu şekilde
eymenkerem Tlnbrky doktorlara göre bu aya çoktan corbalarinda kıyma veya kemik suyu olması lazım diyor benim doktorum 6. Ayindan beri veriyoruz tabiki ebeveyn olarak cocuk ve karar sizin
Woody Eytufe Merhaba ocean multivitamin balık yagı Kral Şakir resmi var kutuda Doktorumuz 5.ayda başlattı☺️
Eytufe Woody iştah yönünden nasıl peki bebeğiniz işe yarar mı sizce dün Dr dan bende balık yağı istedim 1 yaşın altında onermiyoz dedi ama oğlum anne sütünden başka bişey almiyo 8 aylık olcak 1 hafta sonra
Woody Eytufe İştah olarak bilmiyorum açıkcası. Ben ek gıda ile doysun diye ugraşmıyorum. 9 aylık oldu. Önüne koyuyorum. Yediğini yiyor, atacagını atıyor🤷♀️ şu an önemli olan kendi yiyebileceğini öğrenmesi, yiyecekleri tanıması diye düşünüyorum. Zaten yüzde 70 anne sütü bu dönem. Deneyin zarar olmaz. Zekaya da katkısı olsugunu okudum zaten. Yemeği bu kadar dert etmeyin. Önüne koyun oynasın bir süre