Momyyyy Lor peynir yaparken limon suyu kullanıyor musunuz ? Kullanmasak ne olur? Tarifler de kimisi kullanıyor kimisi kullanmıyor .
Sblsrgnsn Momyyyy limon suyu derken hazir marketler de satilan mi diyorsunuz normal limonun suyu mu hazirimon suyunu hic denemedim ama hep yarim limonun suyuyla yapiyorum
Momyyyy 1prens1prensesannesii peki normal buzlukta mı muhafaza ediyorsunuz yoksa dolap da mı ve kaç gün dayanıyor ?
Momyyyy Sblsrgnsn hazır kullanmam evde sıkarım Eğer limon ile yaparsam. Herkes farklı yapıyor da kafam karıştı kimi limon sirke yoğurt hangisi daha lezzetli olur acaba ve nasıl saklıyorsunuz buzlukta mı normal dolap da mı
1prens1prensesannesii Momyyyy küçük kibrit kutusu kadar parçalara böldüm ben buzdolabı poşetine koydum normal buzlukta muhafaza ediyorum bittiği anda bir parça çıkarıyorum.. Parça paröa koyunca kolay oluyor
Hunilianne Momyyyy ben buzluga koyuyorum. Küçük parçalar halinde. Bitince aksamdan çıkarıyorum normal kisima Koyuyorum sabaha kadar çözünüyor sonra 3 gün icinde tüketiyoruz
Balyanagim Momyyyy açıkçası göz kararı yapıyorum. 3 bardak süte yaklaşık 1.5 yemek kaşığı dokuyorum. Yoğurt az olursa kesilmiyor,çok olursa da peynir çok bogucu bir tat oluyor. Ayarını iyi yapınca yumuşacık oluyor