AnnesininUmutu Umutum1 Kalktığı saate göre değişir. 7 buçukta uyandı diyelim 3 uyku 1 şekerleme olması gerekir.
AnnesininUmutu Umutum1 Benim oğlum da Umut 5 ay 23 günlük 😊 İlk uyku 1 saat, 2. uyku 1,5 saat, 3. uyku 1 saat son uykuda 30-40 dk olmalı en fazla 😊
xasli Normalde günde 3 uyku, 1.5 max 2 saat uyuması gerekiyormuş 4-6 aylık bebekler. Ama nerdee 😁 Kızım 1.5 2 saatte bir uyur yarım saat 20dk anca. 4-5 kez uyutuyorum ben günde. Sallayarak uyutuyorum.
Elizmihra xasli ben de eskiden öyle salladigim süre uykusundan daha fazlaydi diye sallamayi kestim. Suan müzik ve emzikle uyutmaya alistirdim kafam daha rahat :)
Umutum1 AnnesininUmutu aaa ne güzel adaşlar ☺️ Oğlumun tam adı Umut ezel Umutu ben istedim ezeli babası sizin isim hikayeniz ne ☺️☺️ bizde 3 uyku yapıyoruz en uzun 45. Dk oluyor o da zorlarsam eğer genelde hep 41. Dk uyanır 🤦🏻♀️
AnnesininUmutu Umutum1 Bizim sadece Umut. Eşimin annesi vefat etti psikolojik olarak kötü zamanlar geçirdi ve bu ismi koymamı o istedi bende tamam dedim 😊 Bim uykular çok değişkenlik gösteriyor 😅
Seralp1 Umutum1 bizde bugün 5.5 aylık olduk geceleri çok uyanıyoruz önceden böyle değildi maksimum iki defa uyanırdı şimdi 10 kere uyandığımız oluyor sizin nasıl acaba benim bebeğimin biyerimi ağrıyo ki
Umutum1 Seralp1 benim oğlumda çok uyanmaya başladı önceden 20.00 da uyur sabah 7.30-8.00 arası kalkardı bu gece hepten 4 te uyandı napacam bilmiyorum çok huysuz 🤦🏻♀️
Umutum1 AnnesininUmutu başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻🥺 Umut oldum olası çok sevdiğim bir isim ve bana bebeklerde çok şirin geliyor bu isim ❤️ Uykuları napıcaz bilmiyorum artık zombi gibi dolanıyorum