Gokce07 Kızlar sleepy natural kullanıyorum. 18 günlüğüz cok kaka yapıyor o kadar sık değiştirmeme rağmen bugun biraz fazla kızarık gördüm poposunda neden anlamıyorum penaten kullanıyorum acaba pişik merhemimi almam lazım yardımcı olurmusunuz
Zeroo Gokce07 ıslak mendil kullanma pamuk ıslatarak sil benimde baslarda ıslak mendil kullanmıstım kızardı. Birde sudocrem kullanıyorum ben yogurt sürer gibi sürüyorum yani biraz kalın bir tabakayla sür istersen ben bu sekilde yapıyorum şükür iyi.
Minikprensannesi06 Gokce07 trosyd çok iyi geliyor ben hepsini denedim sudocrem le trosyd çok iyi geldi ve uygun bir krem
Bebiskomm Gokce07 her kaka yaptıgında poposunu silmeyin yıkayın direkt su ile.ozaman hic pisik olmaz bende oyle yaptm hic olmadı bugune kdr umarm sizindr oyle olur🌸
Gokce07 Bebiskomm banyo cok soguk korkuyorum ondada hatta haftada iki kez banyo yaptırdım iyimi yapıyorum bilmiyorum
Bebiskomm Gokce07 bes dakikalıgına ısıtıcı bisi ufo gibi bisi koyunuz hemen bir dakikada poposunu yıkayın aynı kendiniz gbi dusunun yıkamadan rahat edermisinz hayır kaka yaptıgnda hep yıkayın poposunu ılık su ile 🌸 hicv pisik olmazz bir dakika sürüyor ben hic silmem ıslak mendil bile almam anca dısarı acil zamanlar icin.onun dısında hep yıkarm poposunu