Aslankurt Buraya dedikodu yazsam herkes yazar ama benim 8 aylık oğlum 1 haftadır ishal geçmiyor yemesi de az acile gittik 2 kez kaka testi rota negatif çıktı şükür ama düzelmiyor huyuz kucaktan inmiyor yanımdan ayrılma diyor bıktım artık ne yememem kaldı ne içmem evi pislik içşnde çocuk perisan ne yapıcam bilmiyorum elimden bir şey gelmiyor . Muz patates veriyorum ilaç ları veriyorum ama aynı 😭😭😭
Mutluluk Aslankurt geçmiş olsun canım 2 bebeğim var daha ishalle ilgili bir şikayetiniz olmadı şükür onun için bilgim yok Evi köyü boşver her şeyi dört dörtlük yapmak istersen sen yorulursun boşver onun için Dış çıkarıyor olabilir mi acaba bir de mama mi içiyor anne sütü mü belki o da etkilemiş olabilir usutmus olabilir Kana ve idrar bakıldı mi belii enfeksiyon vardır o belirti vermistir
Aslankurt Esraesahyu daha yeni çıkarttı önden 2 tane az bir şey yese hemen çıkartıyor su şeklinde artık
Dorika Çok haklısınız boşverin evi acaba mamayı mı değiştirseniz hipp in combiyotiklisini deneyin prebiyotikler bağırsaklarını düzene sokabilir.
Aslankurt Dorika probiyotik veriyorum yoğurda katıl ama aynı . Ve yemiyor bir şey tedirgininde salıyor hemen . Normalde emiyor mama kullanmıyorum
Aslankurt Mutluluk hayır en son gittiğimde kana bakılmadı kaka tahliline bakıldı 2 hafta önce soguk almIstı o zaman kana bakıldı enfeksiyon yok dediler su an antibiyotik veriyorum
Swtlna Antibiyotik mı kullanıyo acaba ya da enfeksiyon için tahlil yaptırdınız mı, acildekiler yanlış teşhis koyabiliyor, uzman doktora götürün ishal daha büyük sorunlara yol açabiliyor.
Aslankurt Swtlna bende onunla ağlıyorum artık hiç durmuyor çünkü dişten mi bilmiyorum doktor olabilir dedi ama diş çıkartırım bukadar uzun ishal
EgeveAlyaninannesi Aslankurt muz yedir maden suyu içir birde patetes haşlayın yedirin anında kesiyor bende kizimda cok karşılaştım ve bu sayede kurtardık ishalden
Aslankurt EgeveAlyaninannesi nekadar sürdü sizin yese kekse yemiyor bir iki kaşık yiyor onu da salıyor altan
EgeveAlyaninannesi Aslankurt bizim mesela aksam başlıyordu sabaha kadar acayip su gibi 40 kez alt değiştiriyordum bu sefer her uyandiginda muz yada patetes haşlayıp veriyordum ertesi gün geçiyordu
Asyanesrin Aslankurt kekik kaynatıp verdiniz mi benim kızımda da olmuştu 2 aylık aşı hem kusma hem ishal kekik vermiştim midesi rahatlamıştı geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir 🙏☺️
Aslankurt EgeveAlyaninannesi bizimde öyle ama sabah başlıyor aksama kadar bir paket bez bitiyor 😭 geçmiyor artık delircem hastaneye gidicem ama koronadan korkuyorum artık başka doktora gitsemmi acaba dişten miydi sizin de
EgeveAlyaninannesi Aslankurt evet bizimki dişten oluyordu dediginiz gibi 1 hafta giden bez 2 gunde yok oluyordu
Aslankurt EgeveAlyaninannesi on alt dişerler çıktı ama acaba başka diş mi Çok huysuz ve yemiyor da bir şey
Busraa15 Aslankurt evde serum yapın aniden kesiyor doktorum söylemişti 1 bardak suya 1 kaşık şeker bir kaşık tuz atıp içirin hemen kesilir ayrıca isalden dolayı poposu tahriş olmuştur mavi hametan sürün rahatlar
Aslankurt Busraa15 bir zararı olmazmı ilk defa duydum denesemmi acaba ?kanadı resmen poposu sürüyorum Hametanı geçiyor ama ishal devam ettiği için tekrar saatimde pişik.