Kzyannesi17 Kızlar bebeğim 2 ay 1 günlük ama kilosu 6 kg üzerinde sizce kilosu çok mu endişeleniyorum
Agustosbocegi Kzyannesi17 bebeğiniz erkek mi ka kilo doğdu ona göre bakılıyo ama biz ablamla aynı kilolarda doğum yaptık onun oğlu 2 aylıkken 6 kiloydu benim kızım 3 aylıkken
Prenses_annesi22 Kzyannesi17 vlla kız arkadasımında 2 aylıkken 5.400 dü bnm kızım suan 2.ay 7 günlük 4 kg
OncedenGurme Kzyannesi17 buna karar vermek için doğum kilosunu, beslenme şeklini, cinsiyetini filan bilmek gerek
Mother_54 Kzyannesi17 benm kızımda 2 aylıkken 6900 dü bende endişe ediyorum obez falan olur diye ama açta bırakamıyorum çocuğumu
Dadam Kzyannesi17 mamaysa doktora danışmak gerekir, benim oğlum da iriydi sadece anne sütü aldığı için sorun yok demişti doktor.
Agustosbocegi Kzyannesi17 normal o zaman ideal oranra almış kilolarını 😂😂 sağlıkla büyüsün inşallah 🤲😍
[silindi] Kzyannesi17 o kiloya göre normal çok fazla deil birde mama ile bnim kızım asla kıyas deil iki aylıkken 7800 su anne sütüyle🙏🧿😌 şuan tam bir yas 12 kilo masallah
Aselhafsa61 Kzyannesi17 kac saatte bir veriyorsun canim saat araligini yzat istersen doktor bisey demedimi benim teyzemin cocugu kilolu ona obezite dedi ama her cocuk bir degil tabiki