FeryalsMom Canım anneler. Bebeğim 22 günlük. 20-25 dakika kadar önce bebeğimi emzirdim uyudu ve yatırdım fakat birden kusarak uyandı. Bunun sebebi ne olabilir daha önce yaşayan var mı acaba ?
aLmisMomSs FeryalsMom çok gelmiş olabilir annesi direktte uyuduysa midesi rahatsız olmuştur gazını cıkartamadıysa da kusarak uyanmış olabilir emzirdikten sonra gazını cıkartıp yan yatırın mutlaka
Tektanem_000 FeryalsMom gazini çıkarmadan asla yatağa koyma uyusa dahi gazını alın öyle koyun ve sürekli yan yatırın boğulmaları önler veya süt azında birikmiştir onu çıkarmıştır çeneleri yorulduğu için yutmuolar bazen
FeryalsMom aLmisMomSs yan yatırmaya dikkat ediyorum. Genelde uyuya kalmazsa gazını da çıkarıyorum. Ama uykuya dalarsa gaz çıkarmaya çalıştığımda çok huysuzlanıyor o yüzden direkt yatırdım ama ilk defa böyle kustu 😞
aLmisMomSs FeryalsMom olsun emzirdiğinde hep uyur zaten canım ama sen gece gündüz hep çıkart uyunsa bile ben 6 ay olana kadar hep çıkarttım Şimdi dr sadece gece çıkartmıyorum
Julijuli Gazını çıkarmadığınız için kusmustur .yan yatırmaya dikkat ediyorsanız sorun olmaz.alttan yatagının altından bi havluyla ya da ince yastıkla desteklerseniz kusma azalır tecrübeyle sabit.