ilahiyatci_Mom Hilalserkan benm bebeğim 2 bucuk aylık meme artı takviye mama kullamıyoruz hep sms optippro kullandık ama farkettimki cok fazla gazz ve kabızlık sorunu yasttı bize dün mamasını değiştirdik bebeğim sekiz güne bir tuvaletini yapıyordu artık dün hipp combiotik verdik hemen tuvaletini yaptı ilkkkez kusmadı ve gaz az oldu bence güzeldi ona devam edicez
Annis-ogul Hilalserkan ben hipp organik combiotik kullanıyorum cnm .combiotikler diğerlerine göre daha az gaz yapiyor
ZeynepinAnnesiiiii Bnde Aptamil. Haftasonu acik bir yer vardi mecbur kaldik aldik🥺🥺🥺 cook gaz yapiyoooo Bendr Bebelac gold 1 yada sma ya gececem 😖 anne sutu emio zorlanionuc prblemim var takviye olarak
Hilalserkan ZeynepinAnnesiiiii keşke kullanmasak mamalar zorluyor ama mecbur takviye aptamili kullanma canım benim o fazla gaz yapıyormuş öyle duydum ben kullanmadım yalan diyemem😕
Hilalserkan Noooname aynısı canım benim benimkide o onu yiyor kendini bi kasması var yüzü kıpkırmızı oluyor bişey anlamadım ne yapsam
Hilalserkan ilahiyatci_Mom yani ona devam edim bende çok az sorunsuz mama o dediler ama yiyor kendini çok kasıyor yada bana gazı var geliyor🤷♀️
ilahiyatci_Mom Hilalserkan değişiyor canım bize iyi gelen size gelmeyedebilir ama ilkkez dün denedik gerçektem cok iyi sma köpürüyor üstelik yoğun gaz yaptı kabızlıkta keza öyle cevremizdeki arkadaslarda aynı şikayetten smayı bıraktı
Hilalserkan Annis-ogul teşekkür ederim canım bende onu kullanıyorum ozaman değiştirmeyeceğim onu ilk bebek o yüzden çok bilgili ve tecrübeli değilim 🥰
Annis-ogul Hilalserkan kac aylik cnm bn günde 3.4 kasik kimyo lu rezene cayi veriyorum oda cok iyi gliyo
Hilalserkan ilahiyatci_Mom anladım canım benim çok teşekkür ederim o sma olanı alırız dedik ama vazgeçtim ozman Hipp devam bişey olmaz ise 🥰☺️
ilahiyatci_Mom Hilalserkan ne demek canım ama en iyisini sen bilirsin mama işleri anladım ki deneme yanılma yöntemiyle oluyor doğru olanı buluncaya kadar aramaya devam 🙂
nanemsi Bende dogdugundan beri anne sütü ve hipp combiotic kullaniyorum gazini hemen cikariyor ve gun aşırı kakasini yapıyor. Tabi bebekten bebeğe değişiyor ama ben cok memnunum. İçerik olarakta Hipp combiotic anne sütüne en yakın cok arastirmistim ben.
Hilalserkan nanemsi çok teşekkür ederim canım benim mamayı bende çok araştırdım herkes çok iyi diyor ama tabi çok tecrübe biri değilim ilk bebek sora sora öğreniyorum ☺️