Deletedmom62626 Tül perde almak istiyorum sizlerin aldığı memnun kaldığı uygun fiyatlı bir site varmı? Acaba
Nescafe Deletedmom62626 bence perdeciye gidip kendiniz alsanız veya diktirseniz daha güzel olur . Uygun dikim yapan yerler mutlaka bulursunuz.
[silindi] Deletedmom62626 trendyol belle cose diye bir firmadan aldım efsane güzel bizim oturduğumuz semt çok iyi olmamasına rağmen 300 400 arasi tek kanat karartma perdesini istediler ondan çiftini 200 e almıştım yeri çok kaliteli öneririm
Zeynepalya_ve_annesi Deletedmom62626 ben instagramdan aldım bi bayan yapıyo herşey var halı perde fon perde kırlent kılıfı cocuk odası isimli halı nevresim herşeyi yapıyo fon perdelerimi ondan almıştım şimdi para biriktiriiyorum çocuk odasına fon perde alcam
Deletedmom62626 Nescafe yok canım buralar pahalı ve çok kazikliyorlar gunesligi bulurum 20 30 TL ye tül de zor vermezler uyguna en kötüsü 600 700 den başlıyor
BalYapanSinek Hepsiburadadan almıştım ben. 3 kanat 160×250 miydi neydi yanlış olmasın. Üçünü 170küsüre almıştım. Çok güzel geldi. Düz normal tül aldım ben ama. Herhangi bir esprisi yok yani. Altı demirli yani ağırlıklı.
BalYapanSinek Deletedmom62626 canım ben 400×190 yaptırmışım. Linkini atıyorum. Tabi zam gelmiş. Geçen sene almıştım ben. https://www.hepsiburada.com/tac-tul-perde-grek-zemin-ekstraforlu-duz-dikis---kirik-beyaz-p-HBV00000H1RKX?magaza=turan+perde
Deletedmom62626 Nescafe evet tül canım ilk annem taşınınca hediye etmişlerdi 1000 lira vermiş kadın birisi büyük ama o kadarda değil diğeri küçük sadece tule markaliymis sanırım markada istemiyorum 😄 arkadaşların soyledigine baktım tam benim istediğim gibi düz güzel